Babyboom na mě nepůsobí, říká čtyřicátnice Lounová. Raději si ale zamrazila vajíčka

Olga Lounová na křtu kalendáře 21. 9. 2020

Olga Lounová oslavila v neděli čtyřicáté narozeniny a prozradila, že současný tlak babyboomu na ni absolutně nepůsobí. Přiznala ale, že si pro jistotu nechala zamrazit vajíčka a všem bezdětným ženám by to také doporučila. Jedno „miminko“ ale přece jenom zpěvačka v nejbližší době plánuje.

„Je fakt, že jsem toho stihla dost. V umělecké kariéře jsem pyšná na několik CD, co jsem vydala, a na duet s Karlem Gottem. Teď jsem napsala úžasnou píseň s názvem Protože to nevzdám a asi úplně nejpyšnější jsem na píseň Jsem optimista,“ shrnula Olga nejzásadnější úspěchy své dosavadní kariéry.

Lounová oslavila čtyřicátiny a zavzpomínala i na své partnery, zpěváka Xindla X nebo kytaristu Marcuse Trana. Zpěvačka prý vždy věřila na lásku na celý život, jedna nehoda na motorce dokázala ale vše změnit.

„Můj partner po nehodě zapomněl celých sedm let, co jsme byli spolu. Takže to bylo těžké období, protože si mě nepamatoval skoro vůbec. Pamatoval si jen první den, co jsme se seznámili, a pak těch sedmi let nic,“ rozpovídala se zpěvačka o krutém osudu jednoho z jejích vztahů.

„Časem, když se mu ukázaly nějaké fotky, tak si vzpomněl. Ale ta porucha dlouhodobé paměti tam byla. Dodneška však pracuje u mých rodičů a májí úžasné vztahy. Jako partneři jsme se tenkrát k sobě už ale nevrátili,“ rozpovídala se Lounová.

Co se ale zakládání rodiny týče, je Olga v klidu. Před několika lety si pro jistotu nechala zamrazit svá vajíčka a doporučila by to každé bezdětné ženě. Použít je ale zatím nehodlá. „Já myslím, že jsem zatím ještě docela mladá, abych na to nějak tlačila,“ řekla optimisticky zpěvačka.

„Maminka měla sestru ve čtyřiceti šesti letech a já si zatím tvořím malé bejbinko cédéčko a písničky,“ pokračovala zpěvačka, která momentálně pracuje na písničce Vás po boku, která by měla být právě o rodině a rodinných vztazích. „Písnička je i o tom, že se mi nikam nechce, i když ten svět vlastně čeká venku, ale nejlépe mi je doma,“ rozpovídala se Olga.

Na závěr zpěvačka prozradila, že je stále zamilovaná a po svém boku má úžasného muže, vedle kterého je naprosto spokojená. S ním také v době koronavirových opatření a omezení oslavila v neděli své kulaté narozeniny.

Tagy: