Ona není vítr, ale bouře, řekl o Nálepkové nový partner. Není jednoduché s ní vydržet, dodal

Herečka Světlana Nálepková má nového partnera.

Světlana Nálepková má nového přítele

Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková je znovu zamilovaná. Novou lásku tajila rok. A zdá se, že vyměnit o dost mladší partnery za vrstevníka byl dobrý nápad.

Znají se už třicet let, ale sblížili se až loni v létě na filmovém festivalu ve Slavonicích. Herečka a zpěvačka Světlana Nálepková a odborný poradce u filmu Zdeněk Kovář tvoří nový pár českého showbyznysu, i když intimní vztah raději skrývali za ten pracovní.

ČTĚTE TAKÉ: Herečka Eva Burešová oslavila kulaté narozeniny. Přemek Forejt jí připravil velké překvapení

„Už delší dobu připravuji písně Hany Hegerové, protože posledních 20 let dělám šansony. Když jsem to řekla před Zdeňkem, odpověděl, že je její velký obdivovatel. Přečetli jsme si společně knihu, kterou mi daroval k Vánocům, a rozhodli jsme se, že si vzájemně pomůžeme,“ prozradila Nálepková CNN Prima NEWS.

„Zdeněk řekl, že by bylo hezké, kdyby to bylo něčím neobyčejné, protože písně Hany Hegerové zpívá většina šansoniérů. A že bychom mohli použít i nějaké fotografie a nějakým způsobem to udělat filmově a přiblížit její život, který byl velmi zajímavý a pestrý,“ vysvětlila umělkyně.

„Připravuje se to a mělo by to mít audiovizuální prvky. Ale ona je strašně náročná. Kdo zná Světlanu, tak ona není vítr, to je bouře! A vydržet s ní pracovně? Není to jednoduché,“ doplnil Kovář.

Tagy: