Krampol si před náhlou hospitalizací vzal Xanax. Spekulace o sebevraždě rázně odmítl

Jiří Krampol je v posledních měsících častěji v nemocnici než doma.

Jiří Krampol promluvil z nemocnice

Bavič, herec a dabér Jiří Krampol si před páteční náhlou hospitalizací vzal prášek Xanax. „Spekulace, že jsem chtěl spáchat sebevraždu, jsou kraviny,“ řekl pro CNN Prima NEWS. Momentálně leží v nemocnici a zotavuje se.

„Vzal jsem si prášek, usnul a pak se nemohl probrat. Xanax je přitom na zklidnění, ne na spaní, takže nevím, jak je to možné,“ popsal Krampol z nemocnice pro CNN Prima NEWS. Svůj kolaps dává za vinu několikaměsíčnímu ležení v nemocnici. „Před několika dny jsme natočili krásnou písničku a žádné problémy jsem neměl,“ popsal herec.

ČTĚTE TAKÉ: Miliardář Janeček boural v centru Prahy. S luxusním vozem narazil do sloupu u vozovky

V současné době se zotavuje v pražské nemocnici na Karlově náměstí. Veškeré zvěsti o možném pokusu o sebevraždu razantně odmítl. „Jsou to zlé spekulace, které mi ubližují. Kraviny, které se vymykají jakékoliv logice. Že se prý loučím, že chci spáchat sebevraždu, že tam ležel nůž a že se báli, abych se neprobodl, nebo že chci skočit z okna a podobné nesmysly. Ani nevím, co na to říct,“ zlobil se Krampol.

Zdravotní komplikace baviče, který má chronicky nemocné průdušky, neberou konce. Od začátku letošního roku je téměř nepřetržitě v péči lékařů. Celý leden v nemocnici absolvoval rehabilitace, které mu měly navrátit jistotu v chůzi a posílit ochablé svalstvo.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Takovou reakci jsem mezi lidmi v Británii nezažil, říká historik Martin Kovář

Tagy: