Ostrý střet bijců z Oktagonu: Ještě před turnajem létaly vzduchem nadávky a málem i židle

Anglický zápasník Shaqueme Shem Rock a český borec Vladimír Lengál během vážení před turnajem Oktagon 45

Rvačka na vážení v Oktagonu: Shem Rock se v zákulisí pustil do Lengála

V pátek a sobotu se uskuteční hned dva turnaje zápasnické organizace Oktagon MMA, a to pod širým nebem na pražské Štvanici. K prvnímu „souboji“ došlo ale už ve čtvrtek, když se do sebe v zákulisí oficiálního vážení pustili anglický Shaqueme „Shem“ Rock a český zápasník Vladimír Lengál. Vedle ostrých slov vzduchem málem letěla i židle.

Pražská Štvanice nabídne v pátek a sobotu hned několik zvučných jmen. Pod širým nebem se utká například Karlos „Terminátor“ Vémola, Samuel „Pirát“ Krištofič či Václav „Baba Jaga“ Mikulášek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Prožívám perné dny, přiznal Vémola. Za týden musí zhubnout přes deset kilogramů

K první potyčce ale došlo už ve čtvrtek, kdy se do sebe v zákulisí oficiálního vážení pustili Shaqueme „Shem“ Rock a Vladimír Lengál. „Normálně vzal židličku, že ji po mně hodí,“ popisoval Lengál na videu, které organizace Oktagon sdílela na svém Instagramu.

Došlo ale také ke slovní výměně názorů. „Drž hubu, ty zm*de, nebo ti utrhnu palicu,“ pokřikoval Lengál. „Ty seš něco víc? Ty si chceš vyskakovat? Nes*r se do mě,“ reagoval Rock ve své rodné řeči a vyzval Lengála, ať mluví anglicky.

K ostrému sporu se v komentářích pod příspěvek vyjádřil také zápasník Matěj Kuzník. „Ten člověk je fakt plevel,“ napsal, přičemž jeho slova zřejmě mířila k Rockovi.

Své spory si ale Lengál s Rockem v Oktagonu nevyřídí. Lengál totiž vyzve německého zápasníka Michaela Deiga-Schecka, zatímco Rock změří síly s českým bijcem Janem Malachem přezdívaným Král severu.

Páteční i sobotní turnaj začnou okolo 18:30, sledovat je bude možné na Oktagon.tv.

Tagy:
Instagram židle MMA sport Štvanice Oktagon OKTAGON MMA Oktagon 45 Shaqueme „Shem“ Rock Vladimír Lengál