Otřesné násilí na Slovensku. Bývalý boxer držel ženu pod postelí, celá od krve dokázala utéct

Partner ženu svázal a držel pod postelí.

Žena svázaná pod postelí

Slovenská policie uzavřela případ napadení pětadvacetileté ženy, kterou její partner před několika měsíci svázal, zalepil ústa páskou a uvěznil pod postelí. Se státním zástupcem agresor uzavřel dohodu o vině a trestu.

Čin se stal v jednom z bytů v Humenném, popsala reportérka TV JOJ. Z agresivního chování obvinila policie 42letého muže z Kochánovců. Bývalý boxer doslova uvěznil 25letou ženu, matku své dcery, v jejím vlastním bytě. Když vyšla ven, násilím ji vtáhl dovnitř, fyzicky napadl a s nožem v ruce jí vyhrožoval zabitím.

ČTĚTE TAKÉ: Vyzbrojení policisté i mimo službu? Možná už brzy, vedení chce změnou zvýšit bezpečnost

„Měla jsem zalepená ústa, ruce za zády a byla jsem pod postelí v úložném prostoru. Postel zatížil nočními stolky, navršil na ni všelijaký nábytek, abych se odtamtud nemohla dostat,“ uvedla napadená žena. Muž jí podle policie okradl v přepočtu více než 50 tisíc korun a z bytu odešel se slovy, že ji zabije, až se vrátí.

„Strčila jsem matraci mezi rošty, mezi něž spadl kus nábytku, utekla jsem bosá, úplně nahá. Pusu jsem měla ještě přelepenou páskou a šla jsem k sousedům bouchat, byla jsem celá od krve,“ popisovala šílené chvíle oběť domácího násilí. Nahlásila zločin, ale muž se vypařil. Policie proto po něm vyhlásila pátrání.

Nakonec se boxer sám přihlásil na policii. Byl obviněn ze znásilnění, sexuálního napadení, omezování osobní svobody, krádeže, nebezpečného vyhrožování a porušování domovní svobody. Od svého zatčení je ve vyšetřovací vazbě za mřížemi z obavy, že by mohl pokračovat v trestné činnosti.

Policisté nyní vyšetřování případu uzavřeli. „Po vyhodnocení shromážděných důkazů byl předmětný případ předán prokurátorovi s návrhem na podání obžaloby,“ řekla TV JOJ mluvčí Krajského ředitelství policie v Prešově Jana Ligdayová.

Muž se nakonec ke spáchání trestného činu přiznal a s prokurátorem uzavřel dohodu o vině a trestu, kterou ještě musí schválit soud. Teprve poté bude jasné, jaký bude konečný trest. Pachateli hrozí až 15 let za mřížemi.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Začal si on, nadával nám, dušuje se útočník z Tvrdonic. Zastání našel u otce i sousedů

Tagy: