Partner Lucie Bílé musel na operaci páteře. Měla jsem strach, svěřila se zpěvačka

Radek Filipi, partner Lucie Bílé, podstoupil v Nemocnici Na Homolce operaci páteře. Zákrok má zmírnit jeho bolesti, způsobené vysokou zátěží. „Samozřejmě, že jsem měla strach, ale je ve skvělých rukách,“ sdělila zpěvačka deníku Blesk. „Součástka opravena, jedeme dál,“ zavtipkoval sám Filipi jen krátce po operaci.

„Šestnáct let volejbalu a sedmdesát tisíc kilometrů za volantem ročně přineslo svou daň,“ vysvětlila Bílá důvody zákroku deníku Blesk. Operace byla prý jediným řešením ke zmírnění partnerovy bolesti. „Samozřejmě, že jsem měla strach, ale můj partner je ve skvělých rukách, a tak se mi brzy vrátí domů,“ dodala optimisticky zpěvačka.

K TÉMATU: Žiju se psem v garáži a živí nás popelnice, říká otec partnera Lucie Bílé. Co mu vzkázal?

Powerlifter Filipi, jenž v některých silových disciplínách patří ke světové špičce, se o svůj stav podělil s fanoušky jen krátce po zákroku. „Všem moc děkuji za podporu. Vážím si toho. Součástka opravena a jede se dál,“ vtipkoval ještě z nemocničního lůžka na Instagramu. V příspěvku poděkoval nemocnici, týmu lékařů i své partnerce: „Jsi ten nej parťák v dobrých i těžkých časech, miluji tě.“

Ať jsi brzo v plném provozu, Ráďo

Zotavujícímu se sportovci pod příspěvkem přejí úspěšné hojení stovky lidí, mezi nimi i řada známých osobností. „Radku, moc zdravím a brzy se uzdrav,“ napsal mu operní pěvec Štefan Margita. „Ať jsi brzo v plném provozu, Ráďo,“ popřála mu herečka Iva Pazderková, která se v posledních letech začala také věnovat posilování a účastnila se soutěže bikini fitness. „Ať jsi brzo zase fit,“ vzkázala mu tenistka Lucie Šafářová. Svá přání připojili i hokejista Tomáš Plekanec, herec Jan Kopečný či moderátorka Zuzana Belohorcová.

„Moc děkuju za svého chlapa. Mám velkou radost, že má tolik kamarádů, kteří za ním stojí, když je mu takhle ouvej. Brzo se uzdraví a za chvíli bude doma,“ vzkázala jim pak s vděkem Bílá ve videu na Instagramu.

Tagy: