Pokračování případu vykastrovaného muže na Mělnicku. Žena nespolupracuje a zarytě mlčí

V rodinném domě na Mělnicku policisté našli mrtvého muže. Podle místních mu měla jeho partnerka uříznout přirození.

Pokračování případu z Mělnicka

Třiačtyřicetiletá žena z Mělnicka, která má podle obvinění na svědomí vraždu, odmítá vypovídat. Soudce ji poslal do vazby poté, co svého partnera nožem zbavila genitálií a ten na následky zranění zemřel. Během výslechů však, alespoň prozatím, nepromluvila.

Je to už téměř měsíc, co kriminalisté vyjížděli k domu do jedné z obcí na Mělnicku. Místo činu muselo vypadat děsivě. Žena měla podle informací Krimi zpráv pod vlivem drog omráčit svého partnera a uříznout mu pohlavní orgány. Muž nepřežil a žena skončila po zadržení na několik dní v psychiatrické nemocnici.

„Třiačtyřicetiletou jsme ihned po propuštění ze zdravotnického zařízení zadrželi jako osobu podezřelou a zároveň jsme ji obvinili ze zvlášť závažného zločinu vraždy,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Po měsíci práce kriminalistů nás zajímalo, jak jsou s vyšetřováním daleko. Zda už je jasné, co se mezi partnery, kteří mimochodem úspěšně obchodovali s perskými koberci, stalo a hlavně, co se odehrálo přímo před brutálním činem. Jenže žena se s vyšetřovateli odmítá bavit.

„Žena jako obviněná využila svého práva a odmítla vypovídat,“ doplnila Suchánková. Sdílní byli naopak sousedé. Podle nich v domě už policie dříve zasahovala. „Pořád se mezi sebou řezali,“ sdělil oslovený soused.

Muž ze sousedního obchodu však pár vnímal jinak: „Byli to hodní lidé,“ řekl. Největší váhu tak bude mít u soudu zřejmě až některý z odborných posudků. Kriminalisty bude zajímat hlavně ten psychologický. V době činu navíc měla být obviněná žena pod vlivem drog. Jakých, to policie nezveřejnila. I to ale samozřejmě bude mít na výsledek vyšetřování svůj vliv.

Tagy: