Tragický konec pátrání: Tělo 11leté dívky našli pod mostem, policie mluví o vraždě

Pátrání po pohřešované Audrii Cunninghamové má tragický konec. Po necelém týdnu objevili tělo jedenáctileté dívky z Texasu u řeky pod mostem dálnice, příčina její smrti zatím není jasná. Policie se od začátku zaměřila na souseda a kamaráda jejího otce, nyní se ho chystá obvinit z vraždy, informuje CNN.

Audrii se ztratila ve čtvrtek při cestě do školy. Do té ale nikdy nedorazila. Zbyl po ní jen červený baťůžek. I přes usilovná pátrání rodiny i dobrovolníků má příběh tragický konec. „Její tělo jsme našli pod dálnicí číslo 59 u řeky Trinity,“ popsal šerif Byron Lyons na tiskové konferenci, tedy zhruba osm kilometrů od místa, kde našli její věci. Lyons dodal, že tělo bylo následně odvezeno do nemocnice k soudnímu lékaři a čekají na informace o příčině její smrti.

ČTĚTE TAKÉ: Po malé holčičce zbyl jen batůžek. Policie má v hledáčku kamaráda jejího otce

Do hledáčku policie se dostal dvaačtyřicetiletý Don Steven McDougal, který žije v přívěsu za rodinným domem Cunninghamů. Toho strážci zákona zatkli krátce poté kvůli jinému přečinu, a to těžkému ublížení na zdraví. Dívku často ráno vozíval na autobusovou zastávku.

Podle státní zástupkyně Shelly Sittonové se připravují McDougala, který má bohatou kriminální minulost, obvinit z vraždy. „Na základě všech důkazů, které jsme shromáždili, se ho chystáme obvinit z vraždy Audrii Cunninghamové, v tuto chvíli je ve vazbě za nesouvisející zločin,“ potvrdila Sittonová. McDougalovi hrozí trest smrti, který je v Texasu stále legální.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Se zemědělci a samopalem chtěl jít na vládu, teď míří do vazby. Muži hrozí roky vězení

Tagy: