Patricie Pagáčová čeká miminko. Krásnou zprávu poslala z exotické dovolené

Patricie Pagáčová byla dlouho pod drobnohledem fanoušků. Ti od hereččiny svatby bedlivě sledovali její bříško a domáhali se odpovědi, kdy plánuje miminko. Konečně se dočkali. Z exotické dovolené poslala herečka radostný vzkaz. Na sociálních sítích se pochlubila, že čeká dítě.

Česká herečka Patricie Pagáčová se ještě nedávno rozčilovala, že je už alergická na otázku, kdy bude mít potomka. „Nejvíc lidi zajímá, kdy budu mít dítě. Nevím proč. Pořád jsem nepochopila, proč je to tak důležité,“ řekla v listopadu v rozhovoru pro Showtime.

Pagáčová, rozená Solaříková, se v červnu 2019 vdala a od té doby její fanoušci netrpělivě vyhlížejí příchod dítěte. A konečně se dočkali. „Pro všechny ,Já to věděl/a a Já to říkal/a‘, měli jste pravdu,“ napsala herečka na Instagramu.

„Prý se tomu říká babymoon, když chcete ještě stihnout poslední dovolenou ve dvou. Tož zdravíme z babymoonu a obrovsky děkuji vám všem, co jste tady se mnou,“ pokračovala v popisku k fotografii u moře, kde se pochlubila roztomilým těhotenským bříškem.

Pagáčovou můžete vídat na televizních obrazovkách v primáckem seriálu Sestřičky Modrý kód, ve kterém hraje postavu Laury Hrdinové, provozovatelky bufetu. Také její postava z nemocničního prostředí teď řeší otázky ohledně těhotenství.

Tagy: