Petr Vágner se s přítelkyní vydá na extrémní závod. Čeká je 900 kilometrů horským terénem

Moderátor Petr Vágner a jeho přítelkyně Silvie Vlčková se v srpnu chystají zúčastnit závodu, který vede přes celé Pyreneje. Na 900 kilometrů dlouhé trase budou odkázáni pouze na zabalené zásoby a vodu, kterou naleznou v přírodě. Průběh cesty budete moci sledovat v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS.

Trasa závodu, který začíná 17. srpna, vede přes celé Pyreneje – od Atlantického oceánu až po Středozemní moře. Závodníci budou muset urazit 900 kilometrů horským terénem, přičemž nejvyšší bod celé trasy se nachází 3 000 metrů nad mořem. Cesta vede bukovými i dubovými lesy, pastvinami, ale i třemi národními parky.

ČTĚTE TAKÉ: Krampolovi už v nemocnici hrabalo, prozradila jeho kamarádka. Přestěhoval se do nového bytu

Petr Vágner se svou přítelkyní plánuje v náročném terénu denně urazit 50 až 60 kilometrů. Všechny zásoby potřebné k úspěšnému dokončení závodu si ponesou na zádech v batohách, které budou vážit zhruba 15 kilogramů. Vodu budou brát z přírody a bude nutné ji nejdříve přefiltrovat. Spát budou pod širákem ve volné přírodě.

Průběh cesty Petra Vágnera i jeho přítelkyně Silvie budete moci sledovat v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS nebo na jejich sociálních sítích.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Perkausová se vrací na obrazovky. Jsem nervózní, ale adrenalin potřebuji, přiznala

Tagy: