Pizingerovou udivila otcovská, zveřejnila novou fotku. Všechno je teď jiné, přiznala

Josef Pizinger se synem

Vdova po Karlu Svobodovi Vendula Pizingerová zveřejnila novou roztomilou fotku. Zachytila na ní pánskou část jejich domácnosti s výjimkou staršího syna Jakuba. Manžel Josef, malý Pepíček i jeden ze psů na snímku odpočívají. „Otcovská je jako mateřská, jen ležíš,“ vtipkovala šéfka nadačního fondu Kapka naděje.

„Jsem vůbec nevěděla, že chlapi mají ze zákona nárok na týden otcovské dovolené. Tak takhle to vypadá v podání u nás doma. Něco jako mateřská, jen ležíš. Všichni chlapi krom Kuby, který má nefotící období!“ popsala Pizingerová na Instagramu. Přiložila fotku, na níž čtyřdenní syn leží spokojeně tatínkovi na hrudi.

Za sebou tak má Vendula a s ní celá rodina první noc doma po narození Pepíčka. „Krásně jsme ji přežili. Můžu tedy říct, že jsem šťastná jak blecha. Je to najednou takový jiný všechno,“ doplnila Pizingerová, která si očividně příchod dalšího potomka náležitě užívá.

Všichni si musí zvyknout

Už v pátek Pizingerová na sociální síti informovala, že ji lékaři propustili z nemocnice. Třídenní Pepíček na videu leží spokojeně v postýlce, novopečený tatínek Josef sestavuje kočárek a na vše dohlíží dva pejsci.

„V záběhu,“ připojila komentář a k němu ještě několik rozesmátých smajlíků. Chtěla tak zřejmě ukázat, že na nové poměry v domácnosti si teprve celá rodina bude muset zvyknout. Nejvíc asi novopečený otec, který na záběrech pečlivě studuje návod ke kočárku.

Pizingerová se dostala domů tři dny po porodu i přesto, že musela krátkou dobu strávit i na jednotce intenzivní péče v Porodnici u Apolináře. Ve čtvrtek pro pořad SHOWTIME na CNN Prima NEWS uvedla, že se cítí dobře, jen je ještě trochu unavená.

Jakub se na bratříčka těšil

„Už se těším domů. I Jakub, protože zatím viděl jen fotky. Mluvila jsem s ním a ptal se, jak se mám. Nedokáže si to ani představit, že má tak malého bráchu. Jsem zvědavá, jak budeme fungovat jako rodina,“ říkala o den dříve o svém starším, 15letém synovi.

Vendula zároveň poděkovala lékařům od Apolináře a svěřila se, jak byla ráda, že s ní manžel byl u porodu. „Nikdy v životě jsem neviděla svého manžela takhle rozněžněného, jako když poprvé viděl svého syna,“ doplnila.

Tagy: