Hrůza u slovenského obchodního domu: Muž se sekyrou děsil okolí, zpacifikovala ho fenka Bára

Od útoku sekerou ve škole na Slovensku neuplynul ještě ani týden a policie už řešila podobný případ. Po Bratislavě běhal muž se sekerou v ruce a choval se agresivně. Policisté ho zpacifikovali až díky služební fence Báře.

Slovenští policisté dostali oznámení, že se po Bratislavě pohybuje muž se sekerou v ruce a chová se agresivně. U obchodního centra měl rozbíjet skleněné lahve. Na místo proto vyrazily dvě hlídky. Ty ale pachatele nenašly, a proto se vrátily na stanici ve Stavbárské ulici. „Tam za nimi o několik minut později přiběhl vystrašená člověk, který je upozornil na muže se sekerou,“ uvedla podle webu Nový čas Městská policie Bratislava na Facebooku.

Muža so sekerou zastavil až služobný pes mestských kynológov. ⬇⬇⬇ 🔵 Spolu so štátnou políciou sme obdržali oznam o...

Posted by Mestská polícia Bratislava on Tuesday, November 8, 2022

Očitý svědek popsal, že mělo jít o muže v černém tričku a tmavých kalhotech, který směřoval do Hradské ulice. „Muže se sekerou se jim podařilo rychle najít, ale ten na opakované výzvy, aby zůstal stát a pustil sekeru, nereagoval,“ popsala Městská policie Bratislava.

Policisté se k muži proto opatrně přibližovali a neustále ho vyzývali, aby se vzdal. „Když neposlouchal a otočil se k nim se sekerou v ruce, vypustili služebního psa, fenku Báru. Té se podařilo muže dostat na zem a policisté tak měli prostor muže odzbrojit a zajistit,“ informují policisté s tím, že agresivního dvaačtyřicetiletého muže předali kolegům ze státní policie.

Tagy: