Střet osobního auta s dodávkou uzavřel silnici na Liberecku. Pro zraněného letěl vrtulník

Po střetu dodávky s osobním autem je uzavřená silnice I/13 za křižovatkou u Bílého Kostela nad Nisou na Liberecku ve směru na Českou Lípu. Na místě jsou tři zranění, policie okolnosti nehody vyšetřuje, potvrdil krajský policejní mluvčí Vojtěch Robovský. Jak dlouho zůstane rušný tah z Liberce na Děčín uzavřený, zatím nedokázal odhadnout, předběžný odhad dopravních policistů je do 11:30.

„Prostřednictvím linky 158 jsme krátce po sedmé hodině obdrželi oznámení o střetu dvou vozidel – dodávky a osobního automobilu na silnici I/13 u Bílého Kostela. Došlo k tomu přímo na mostě za odbočkou na Hrádek nad Nisou,“ popsal nehodu Robovský.

ČTĚTE TAKÉ: Na Kutnohorsku srazilo osobní auto seniora. Letěl pro něj vrtulník, zraněním ale podlehl

Jak ke střetu došlo, policisté na místě zjišťují. Zraněné museli z aut vyprostit hasiči za pomoci hydraulického zařízení.

Zdravotnická záchranná služba ošetřila po nehodě tři zraněné. „Jeden z účastníků byl s těžkým poraněním přepraven vrtulníkem na traumacentrum do liberecké nemocnice, další dva se středně těžkým zraněním převezly na traumacentrum sanitky, řekl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michael Georgiev.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Černý den na české železnici: Pět lidí bylo sraženo, jeden zemřel. Další vlak najel do kamení

Tagy: