Záhadná smrt oblíbeného starosty na Tachovsku. Jeho tělo našli hasiči v ohořelém autě

Policie vyšetřuje záhadné úmrtí starosty, který byl nalezen mrtvý v ohořelém autě.

Zapálený starosta v autě

Plzeňští policisté vyšetřují podezřelé úmrtí. Na Tachovsku u lesa hořelo auto, uvnitř kterého hasiči našli lidské tělo bez známek života. Šlo o starostu nedaleké obce.

Ve středu kolem půl třetí odpoledne se hasičům podařilo uhasit hořící auto, ve kterém následně našli tělo muže. Vodní proudy tak vystřídaly blesky fotoaparátů kriminalistů a spustilo se vyšetřování.

ČTĚTE TAKÉ: Pěsti a kopance do hlav. Za brutální bitku na letišti v Praze hrozí taxikářům 10 let

„Ve věci byla nařízena soudní pitva, na jejíž výsledky teprve čekáme. S ohledem na to, že probíhají úkony trestního řízení a aby nebyl zmařen jejich průběh, nemůžeme zveřejnit další informace,“ řekla mluvčí policie Hana Kroftová pro CNN Prima NEWS.

Není jasné, zda za smrtí muže stojí někdo další. Podle našich informací je zemřelý muž starosta obce Myslinky na Plzeňsku. Že je po smrti, potvrdila tamní místostarostka.

„Já ho znám jen jako starostu. Byl skvělý a bezproblémový chlap. Lidi ho tady mají rádi. Ale jestli měl v práci nějaké problémy, to nevím. My ještě nemáme na obci ani parte, proto nevisí ani prapor,“ řekla místostarostka obce Hana Čermáková zdrceně.

„Byl to náš soused a kamarád, chodili jsme s ním co pět dní na sporty. Nedokážu říct, zda se poslední dobou choval divně, byl to prostě kamarád, nevím, co měl v práci,“ okomentoval známý zesnulého.

Proč by někdo starostu zabíjel a ještě zapálil auto s jeho tělem, není jasné. Ve hře je celá řada možností, mohlo jít například o osobní nebo byznysové spory, policisté slibují, že jakmile to bude možné, uvolní v případu další informace.

Tagy: