Podezřelý z únosu malé Maddie promluvil. Ve vězení se „chlubil“ detaily svých činů

Odsouzený pedofil Christian B., který je podezřelý z únosu malé Madeleine McCannové, se za mřížemi rozpovídal. Podle webu Mirror se měl „chlubit“ odpornými detaily jednoho ze znásilnění, kterého se dopustil.

47letý Christian B. si v současné době odpykává sedmiletý trest za znásilnění americké důchodkyně Diany Menkesové v portugalském letovisku Algarve. V týdnu nicméně v Německu opět stanul před soudem. Za mřížemi se totiž přiznal k dalším dvěma znásilněním, kterých se údajně dopustil v roce 2019.

ČTĚTE TAKÉ: Lidé chválí cizince, který zasáhl proti agresorovi v Praze. Incident se dostal i do zahraničí

Detailně popsal i to, jak útoky proběhly. Muž se podle webu Mirror nechal slyšet, že „znásilnil starou dámu“ a „svázal ji a bil, což ho opravdu vzrušovalo“. A podle žalobkyně Vanessy Beyseové se tento popis podobá jak znásilnění Menkesové, tak i znásilnění irské průvodkyně Hazel Behanové, která byla napadena ve svém hotelovém pokoji v roce 2004.

V Algarve měl Christian B. řádit mezi lety 2000 a 2017. Tedy i v době, kdy se ztratila Madeleine McCannová. Tehdy tříletá holčička zmizela z apartmánu v Praia da Luz v květnu 2007. Rodiče byli v té době na večeři s přáteli. Ovšem to, že by měl co do činění s případem malé Maddie, Christian B. neustále popírá.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Muž měl opakovaně sex s 12letou školačkou. Seznámili se na internetu, dívka souhlasila

Tagy: