Podívejte se na podivný zápas Soukup vs. Bejr. Bijec Vémola věděl předem, jak to dopadne

Hlavní souboj Cash of the Stars 7

Podívejte se na zápas Jaromír Soukup vs. Aleš Bejr

Od tohoto střetu nešlo očekávat kvalitu. A proto si diváci vlastně nemají nač stěžovat. Proslulý provokatér Aleš „Psychopat“ Bejr doposud nepředvedl dobrý zápas. Proto se dalo čekat, že v souboji podle pravidel boxu nebude mít co nabídnout. Stejně tak Jaromír Soukup není dobrý boxer, což se také potvrdilo. Co očekávat ale šlo, byl vlastně výsledek. Odhadl to správně například populární MMA bijec Karlos Vémola. „Přesně, co jsem říkal, že vyhraje Soukup diskvalifikací Bejra. Škoda, že jsem si na to nevsadil,“ zalitoval Terminátor.

Mnoho povyku pro nic. Provokatér Aleš Bejr není dobrý zápasník, jeho síla spočívá v tom, jak dokáže své souboje vypromovat a dokáže v lidech probudit zvědavost, jak jeho střet prakticky s kýmkoliv dopadne. A to se mu opět podařilo. Před soubojem s mediálním podnikatelem Jaromírem Soukupem byl ještě pár hodin před zápasem považován za favorita. A jaká byla skutečnost?

ČŤETE TAKÉ: „Psychopat“ Bejr se vrhl na Soukupa nečistě. Šéf Barrandova slaví výhru v Clash of the Stars

Na straně Bejra prakticky nulová boxerská dovednost, neschopnost zasadit opravdové údery, roztěkanost, nekontrolovaná agresivita, podpásovky. Na straně Soukupa byla vidět pomalost a nezvládání tlaku, nicméně přece jen se o box alespoň snažil.

To vše se ale dalo u obou aktérů čekat, a proto vlastně výsledek nebyl takovým překvapením.

„Čekali jste něco jiného? Přesně, co jsem říkal, že vyhraje Soukup diskvalifikací Bejra. Škoda, že jsem si na to nevsadil,“ hodnotil souboj s úsměvem populární MMA bijec Karlos Vémola. „Před zápasem jsem říkal, že vyhraje Soukup, protože to Bejr neudrží v hlavě a nechá se diskvalifikovat,“ dodal.

Během rozhovoru pro CNN Prima NEWS přišel za Vémolou sám vítěz zápasu. „Ty vole, gratulace, já jsem to přesně věděl. A měl jsi nejlepší nástupovaku,“ pochválil bojovník Soukupa.

„To, jak tady fandí, je neuvěřitelný. Ani na Oktagonu nám tolik nefandí od začátku do konce,“ zalitoval Vémola.

A je pravdou, že celý turnaj Clash of the Stars 7 provázela mimořádně silná podpora publika. Diváci zkrátka opět dostali, co chtěli.

Chvíli po skončení hlavního souboje turnaje začal Bejr dělat to, co mu jde nejlíp, tedy promovat další souboj. A tak vběhl do klece za promotérem Tomášem Linh Le Symem a začal mu vyhrožovat, aby se konečně dočkal jejich společného střetu.

Tagy: