Bratislavou hýbe pokus o znásilnění. Útočit měl mladý taxikář z ciziny, už je ve vazbě

Taxikář v Bratislavě napadl zákaznici.

Taxikář napadl zákaznici

V nebezpečí se ocitla žena z Bratislavy, která si v pátek v nočních hodinách vzala taxíka. Čtyřiadvacetiletý cizinec, který seděl za volantem, ji údajně sexuálně napadl. Ženě se podařilo utéct a vše nahlásit policii, která mladíka brzy dopadla a obvinila. O incidentu informovala TV JOJ.

Obviněného muže v pondělí odpoledne přivedli policisté s pouty na rukou do budovy Justičního paláce. Přítomností novinářů byl zjevně překvapen a po celou dobu se snažil zakrýt si obličej. V doprovodu hlídky zamířil přímo do soudní síně. Tam předstoupil před soudce, který rozhodoval o tom, zda bude stíhán ve vazbě, nebo na svobodě. Rozhodnutí bylo poměrně rychlé a verdikt padl během 45 minut.

ČTĚTE TAKÉ: Manželské drama kvůli alkoholu. Muž hodil sekerou po své ženě, která s ním odmítala pít

„Městský soud v Bratislavě vzal obviněného do předběžné vazby. Důvodem je obava, že by mohl pokračovat v trestné činnosti,“ uvedl pro TV JOJ mluvčí bratislavského městského a krajského soudu Pavol Adamčiak.

Muž, původem z Uzbekistánu, tak v doprovodu policistů putoval z jednací síně rovnou za mříže. Proti rozhodnutí o vzetí do vazby však podal stížnost, takže o ní bude rozhodovat Krajský soud v Bratislavě.

Policejní mluvčí Michal Szeiff sdělil, že ve vyšetřování stále intenzivně pokračuje policie čtvrtého bratislavského obvodu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zažil jsem Dahlgrena, ale tohle ne, říká Janotka o hrůze v Klánovicích. Promluvil také o indiciích

Tagy: