Policie pátrá po mladé ženě z Prahy. Naposledy šla na schůzku s dalším nezvěstným

Policisté dopadli na D1 cizince podezřelého z pokusu o vraždu

Policie pátrá po mladé ženě a muži z Prahy

Policie pátrá od soboty po 24leté Nině H., která byla naposledy viděna v pátek v jejím bytě v Praze-Stodůlkách. Nezvěstný je i muž, se kterým měla mít žena schůzku, o deset let starší Jan P. Ani jednoho od pátku nikdo neviděl a nikomu se neozvali. Policisté zveřejnili i kamerový záznam, na kterém dvojice odchází z domu pohřešované.

Policisté se obrátili na veřejnost s žádostí o pomoc při hledání nezvěstných. Kriminalisté již prohledali desítky míst, kde by se mohla žena nacházet, ale zatím ji nevypátrali. Žena měří 175 centimetrů, má dlouhé rovné hnědé vlasy a drobné pihy v obličeji. Na sobě měla béžový kabát, šálu, modré džíny a kotníkové černé boty. Na zádech nesla při odchodu modrý batoh. Naposledy byla viděna na sídlišti ve Stodůlkách, kde bydlí.

Podle všeho by se měla pohybovat ve společnosti Polyáka, se kterým měla v pátek odpoledne schůzku. Podle rodiny se měla dostavit ještě na další tři schůzky, ale ani na jednu nedorazila. Od té doby ani jeden z nich nemá dostupný mobilní telefon. Jejich pohřešování nahlásili na policii příbuzní.

Muž je přibližně 180 centimetrů vysoký, má střední postavu, krátké hnědé vlasy a krátké vousy. Nosí hranaté dioptrické brýle. V poslední době míval tyrkysovou roušku s červenými ornamenty. Naposledy si oblékl tmavou bundu, modré džíny, na zádech měl při odchodu z domu tmavý batoh.

Pokud máte jakékoliv informace, které by mohly pomoci k nalezení pohřešovaných, neprodleně kontaktujte linku 158.

Tagy: