Hádka na Královéhradecku skončila smrtí. Muž chtěl pobodat partnerku, dítě mělo přihlížet

Napadení ve Dvoře Králové. Hádka partnerů skončila smrtí.

Napadení ve Dvoře Králové nad Labem

Ve Dvoře Králové zasahovaly v pondělí ráno záchranné složky u případu pobodání. Na místě našly zraněnou ženu a mrtvého muže. Ten měl podle prvních informací na ženu zaútočit nožem, potom se bodl sám. Svým zraněním na místě podlehl. Ženu transportoval vrtulník do fakultní nemocnice v Hradci Králové. Tragédii přihlíželo podle svědků i malé dítě.

Potyčka odstartovala kolem pondělní osmé hodiny ráno na Benešově nábřeží, a to před vchodem do jednoho z bytových domů. Na konci hádky zůstal na chodníku ležet mrtvý muž a pobodaná žena.

„Zasahujeme ve Dvoře Králové nad Labem, kde mělo dojít k fyzickému napadení mezi dvěma osobami, z nichž jedna zraněním podlehla. Nyní zjišťujeme veškeré okolnosti události a to, co jí předcházelo. Další nebezpečí nehrozí,“ napsala na Twitteru policie.

Štáb CNN Prima NEWS na místě od svědků zjistil, že mělo jít o partnery, ale muž v domě nebydlel. Přišel prý za ženou, vytáhl ji ven z domu a při hádce před vchodem vytáhl nůž a několikrát ji bodl. Ženě prý přispěchali na pomoc kolemjdoucí. Partner zraněné ženy měl poté nůž, který stále držel v ruce, otočit proti sobě a bodnout se. Zemřel na místě. Konfliktu mezi nimi mělo podle svědků přihlížet i dítě.

Byly za napadením drogy?

Zraněné ženě letěl na pomoc vrtulník. „Byla napojena na umělou plicní ventilaci a záchranářský vrtulník ji transportoval do fakultní nemocnice v Hradci Králové, kde byla předána na traumacentrum,“ upřesnil Vladimír Švába, vedoucí operačního centra ZZS Královéhradeckého kraje.

Podle svědků je možné, že za motivem činu byl zdravotní stav muže. Mohl podle nich být pod vlivem drog. Okolnosti teď budou zjišťovat kriminalisté.

Tagy: