Policisté pátrali po pohřešované dvojici v oboře Hvězda. Našli bezvládné tělo

Při pondělní pátrací akci policisté v oboře Hvězda nalezli mrtvé tělo. Totožnost zemřelého kriminalisté teprve zjišťují. Nemůžou také v současné chvíli vyloučit, že se stal obětí násilného trestného činu. Portál iDnes.cz přitom v pondělí odpoledne informoval, že policie ve Hvězdě hledá pohřešovanou 24letou dívku a o deset let staršího muže, kteří zmizeli zřejmě už v pátek.

„V průběhu dnešního odpoledne policisté ze speciální pořádkové jednotky při pátrací akci v Oboře Hvězda nalezli osobu bez známek života,“ uvedla v pondělí Policie ČR na Twitteru s tím, že totožnost nyní zjišťují a nařídili soudní pitvu. „V současné chvíli nelze vyloučit, že na místě došlo ke spáchání násilného trestného činu,“ dodali policisté.

Další podrobnosti k případu policie nesdělila, vyšetřování je teprve na začátku. Souvislost s pohřešovanou dvojicí se zatím nepotvrdila.

Podle portálu iDnes.cz ale právě v oboře Hvězda kriminalisté pátrali po pohřešované 24leté Nině H. a 34letém Janu P. Dvojice spolu podle kamerových záznamů odešla v pátek 6. listopadu odpoledne z domu ve Stodůlkách, kde dívka bydlí. Poté už je nikdo neviděl.

Tagy:
Policie ČR Twitter pátrání mrtvé tělo Praha pohřešovaný muž pohřešovaná žena Policie České republiky Stodůlky pořádková jednotka Obora Hvězda