Detaily vraždy těhotné Nikol na Plzeňsku. Manžel ji bil, zdrcený otec prosí lidi o pomoc

Mladá maminka Nikol nepřežila brutální napadení

Kdo je odpovědný za smrt mladé ženy na Plzeňsku?

Mladá Slovenka, kterou 13. října našel zmlácenou řidič na silnici u Sulkova na Plzeňsku, v úterý podlehla svým zraněním. Měla se živit jako prostitutka, v době útoku byla těhotná. Policisté zatím stále neví, kdo útočil.

Rodina se stále nemůže vzpamatovat z toho, že 20letá maminka roční dcery Nikola prohrála boj o život. „Na případu stále velmi intenzivně pracujeme. Čekáme na výsledky soudní pitvy – podle těch se potom bude odvíjet postup trestního řízení,“ uvedla policejní mluvčí Dagmara Brožová.

Rodina chce tělo převést do Spišské Nové Vsi, odkud žena před několika týdny přijela do Plzně, kde se údajně živila jako prostitutka. „Měla úplně zdemolovanou hlavou. Jestli to byl nějaký, co si chtěl zlost vybít, já nevím no, co to bylo za chlapa,“ popsala po nalezení brutálně zbité Nikol další prostitutka.

Žena měla krátce před tím, než ji našel projíždějící řidič zraněnou na silnici, nasednout k zákazníkovi do auta. „Byla nalezena nedaleko čerpací stanice u výjezdu z Plzně,“ upřesnila tehdy policejní mluvčí Eva Červenková. „Okamžitě vyjely pozemní posádky. Na místě zjistily, že žena má velmi těžká a četná zranění, po zajištění životních funkcí byla neprodleně transportována do Fakultní nemocnice. Kriminalisté začali okamžitě vyšetřovat, co se mladé ženě stalo,“ doplnila mluvčí záchranářů Mária Svobodová.

Otec Nikol zveřejnil prosbu o pomoc s dopadením pachatele. „Chtěl bych poprosit lidi, aby nám pomohli s pátráním po člověku, který napadl mou dceru,“ řekl ve video, které zveřejnil web Krimi-plzeň.cz. Vyšetřovatelé zatím pracují s několika variantami.

Tagy: