Případ surového domácího násilí řeší soud. Muž měl partnerku bít a najíždět na ni i dceru autem

Případ týrání partnerky začal v úterý projednávat královéhradecký soud.

Týral partnerku

Otřesný případ týrání začal v úterý projednávat Krajský soud v Hradci Králové. Podle obžaloby se ho měl dopouštět muž na své partnerce. Ženu měl kromě urážení a ponižování dokonce i bít a podle žalobce se na ni pokusil najet i autem. On sám to popírá.

„Ze začátku byl vztah úplně úžasný. Měla jsem pocit, že jsem potkala anděla a životního druha, že to bude napořád. Vůbec nevím, kde se to zlomilo,“ popsala žena pro CNN Prima NEWS začátek soužití s mužem, který usedl na lavici obžalovaných.

ČTĚTE TAKÉ: Otřesný případ z Prešova. Mladík měl znásilnit 52letou ženu před očima její nemohoucí matky

„Potkala jsem a přežila psychopata. Nevěřila bych tomu, kdybych si tím neprošla. Dobrovolně jsem skončila v léčebně, nejedla jsem, nepila a byla jsem na hranici anorexie,“ uvedla dále poškozená.

Hádky kvůli hloupostem

Hádky podle ní začaly postupně přerůstat ve fyzická napadení. „Většinou jsme se pohádali u nějaké úplné blbosti a zbytečně. On mě pak fackoval, házel se mnou, škrtil mě a já mu všechno odpustila,“ dodala. „Vždycky řekla, že spadla. Jednou dokonce i volala, ať pro ni dojedeme, ale taky nám řekla, že upadla. Bylo jí jasné, že bychom volali policii,“ svěřila se dcera napadené ženy.

Zhruba před rokem prý jednání muže podpořené alkoholem vygradovalo natolik, že už byl zásah policie nutný. „Večer napadl servírku a já za ním běžela do pokoje, kde napadl i mě. Fackoval mě a hodně drsně se mou praštil o zeď,“ líčila žena šílené soužití s druhem. Obžalovaný ale u soudu popisoval vztah i projednávaný incident úplně jinak. Žena prý byla ta, která byla ve vztahu dominantní a které se bál. Prý ji nenapadl.

Redakci CNN Prima NEWS se k případu odmítl vyjádřit. Podle obžaloby se ale tehdy před domem ještě pokusil do ženy a její dcery nacouvat autem. „Najednou jsem viděla zpátečku, tak jsem na něj křičela, že tam stojíme, co blázní, a on couval. Mámu jsem strhla, já jsem také uhnula,“ uvedla dcera.

Přes to všechno ale prý poškozená žena tak trochu doufá, že by se k sobě mohli vrátit. „Já na něj pořád, bohužel, myslím a vím, že to je špatně, že to nesmím, ale to nedokážu zpracovat,“ uvedla. Obžalovanému hrozí v případě prokázání viny až 12 let za mřížemi, ovšem není vyloučené, že státní zástupce požádá o změnu kvalifikace trestného činu, by muži hrozil vyšší trest. Hlavní líčení je v budově krajského soudu naplánované i na středu.

Tagy: