Vražda v Hloubětíně? V bytě našli mrtvého mladíka, další pobodaný teenager bojuje o život

Policisté řeší násilnou smrt a vážné zranění dvou mladíků v Praze.

Kriminalisté řeší násilné úmrtí v Praze

Pražští policisté rozplétají další násilnou smrt, informací ale zatím příliš nezveřejnili. Incident se odehrál v bytě v desátém patře domu v Hloubětíně. Zemřel devatenáctiletý mladík. Druhý, teprve 16letý, je ve vážném stavu v nemocnici.

Případ se stal ve Slévačské ulici v pražském Hloubětíně v sobotu odpoledne. Na místo vyrazily desítky policistů i koroner. Uvnitř jednoho z bytů byla prolita krev, ze začátku ale nikdo nevěděl, co přesně se na místě stalo.

„Okolo půl třetí odpoledne jsme dostali oznámení, že došlo k jakémusi incidentu v jednom z bytů v panelovém domě. Na konci tohoto incidentu zůstal na místě jeden mrtvý muž a jeden zraněný, který byl převezený do nemocnice,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

„Do ulice Slévačská vyrazily dvě posádky záchranářů a posádka s lékařem. Na místě následně nalezli muže bohužel bez známek života, kterému už záchranáři nedokázali pomoci. Druhý muž utrpěl velmi vážná poranění. Záchranáři jej museli uvést do umělého spánku, zajistili dýchací cesty a poté ho transportovali do vinohradské nemocnice na ARO,“ informovala mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Podle informací Krimi zpráv měl mít zraněný 16letý mladík několik bodných ran v oblasti břicha. Druhému zemřelému má být teprve 19 let.

Policisté obklíčili celý dům a legitimovali každého, kdo z něj vycházel. „V tuto chvíli nemůžeme vyloučit žádnou z vyšetřovacích verzí. Kriminalisté na místě zjišťují, co se v bytě stalo,“ sdělil odpoledne Daněk.

Vzhledem k tomu, že jeden mladík zemřel a druhý bojuje o život v nemocnici, nemohl nikdo celý incident zatím policistům popsat, a tak museli počítat s i variantou, že mohl být v bytě ještě někdo další.

Krátce po šesté hodině, ale policisté přestali dům střežit. Možnosti jsou dvě – buď si myslí, že se incident stal jen mezi dvěma mladíky, nebo už vychladla stopa po možném dalším pachateli. Vyšetřování je na samém začátku.

Tagy: