Mareš otevřeně: Trpím nervozitou a přemýšlím, co se mnou je. Před turné dře v posilovně

Leoš Mareš pozval na svou novou show.

Rozhovor s Leošem Marešem

Už v úterý 1. října startuje podzimní turné Leoše Mareše v Kongresovém centru v Praze. Moderátor a občasný zpěvák je velký profík se smyslem pro detail, takže se fanoušci mají na co těšit. Vypadá to na mnohem větší show než jeho „jarní tour“.

Přípravy jsou podle Mareše již ve finále. „Zkoušíme už světla přímo v Kongresovém centru, protože tato show bude největší a nejdražší, která tam kdy byla. Oproti jarní části turné jsme to zase zvětšili. Na jaře jsme například měli asi 35 světel, teď jich bude 160,“ řekl Mareš pro Showtime.

ČTĚTE TAKÉ: Zpěvák Gott vydělává i po smrti. Dědicové, o kterých sám rozhodl, dostávají miliony

Zpěvák usilovně pracuje i na své kondici. Kromě tanečních tréninků také pravidelně cvičí. „Byl bych nerad, aby si lidé mysleli, že mě to začalo bavit. Vždy, když slyším někoho říkat, že bez cvičení nemůže být, tak já si říkám, že jsem asi z jiného těsta, protože já bych bez nich samozřejmě mohl být úplně v pohodě,“ uvedl moderátor.

Při cvičení podle svých slov dokonce až trpí. „Je to daň za to, že chcete vypadat nějak k světu. Blíží se mi padesátka, takže nemám z toho radost, trápí mě to, trpím, ale ten výsledek stojí za to,“ popsal.

Mareš si prošel i změnou image. Tmavé vlasy obarvil na blond. „Vzniklo to spíše jako vtip, protože se odbarvili moji synové. Tak jsem si řekl, že se na léto odbarvím taky, protože jsem to vždycky chtěl zkusit. Na podzim jsem to chtěl vrátit zpět, ale pak jsem si řekl, že by to možná bylo fajn využít na podzimní část turné, že tím oddělím jarní a podzimní část a z každé fotky bude vidět, zda to bylo na jaře nebo na podzim,“ vysvětlil zpěvák.

Před koncerty je prý i po mnohaletých zkušenostech stále nervózní. „Až si říkám, co to se mnou je. Ta odpovědnost vůči divákovi je absolutní,“ dodal Mareš.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Obyčejný film o neobyčejné herečce. Snímek o Ivě Janžurové dorazil do kin, natočila ho dcera

Tagy:
koncert kultura celebrity Leoš Mareš turné televizní show Kongresové centrum Praha umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika