Dobrý den, zdravil senior ženy, pak se obnažil a masturboval. Strážníci ho chytili při činu

Zvrhlík se obnažoval před obyvatelkami prešovského sídliště.

Ženy v Prešově děsil nahý senior

Přímo při činu zadrželi slovenští policisté muže, jenž děsil obyvatelky sídliště v Prešově. Senior, který již delší dobu v ulicích zdvořile pozdravil kolemjdoucí dámy a obnažoval se před nimi.

Případ řešili místní strážníci již dva týdny. Podle popisu to měl být muž v důchodovém věku. Troufal si hlavně na ženy, které byly bez doprovodu muže.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Tragické neštěstí u obce Hrachovo. Na lesního dělníka spadla větev, kamarádi jsou v šoku

„Přijali jsme vícero oznámení o starším pánovi, který se na sídlišti mezi bytovými budovami odhaluje, především ráno. Lidé dokonce hlásili, že měl masturbovat,“ uvedl Ján Andrejko, šéf městské policie v Prešově.

Strážníci zvýšili kontroly v nočních a ranních hodinách v místech, kde se měl pachatel pohybovat. Ten vždy začal konverzaci se zdvořilým pozdravem: „Dobrý den.“ Hned poté vytáhl dlouhé triko podobné dámským šatům. Pod ním už neměl vůbec nic.

„Policisté znali konkrétní lokalitu, takže se na místě pohybovali několik dní,“ potvrdil Andrejko. Když tedy opět „vyrazil do akce“, byl překvapen nejen on, ale i jeho oběť. Policie ho zatkla přímo při činu. „Hlídka u něj byla do deseti vteřin. Ta ho zpacifikovala a zadržela,“ dodal šéf prešovských strážníků.

Policie využila své muže a rovněž městský kamerový systém. Během několika vteřin po činu byl pachatel zadržen. Při identifikaci se ukázalo, že je to sedmdesátiletý důchodce.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Obyvatelé slovenských Čachtic se loučili s učitelkou Lucií, kterou zasáhla zbloudilá kulka. Slova pro její dceru berou u srdce. Podívejte se v reportáži:

Tagy:
Slovensko sídliště nebezpečí senior zvrhlík Prešov exhibicionismus Policie Slovenské republiky Hrachovo