Jan a Ondřej Měšťákovi: špičkoví plastičtí chirurgové o ženské kráse v pořadu Martina Moravce

Jan Měšťák a Ondřej Měšťák

KB INTERVIEW: Měšťákovi

KB Interview ve 21:25 na CNN Prima NEWS: Legenda české plastické chirurgie Jan Měšťák a jeho syn Ondřej Měšťák jsou dnes našimi hosty KB Interview. Oba dva jsou špičkou právě v oboru plastické chirurgie a zároveň se snaží ženám pomáhat, aby si uvědomily svou krásu. Ne jednou totiž vymluvili plastickou operaci ženě, u které si byli jisti, že ji nepotřebuje.

„Někdy stačí jen laskavé slovo, aby si ženy uvědomily, jak moc krásné jsou a že nepotřebují zkrášlení,“ míní Jan Měšťák s tím, že jsou muži na hezká slova skoupí. „Vždycky si na ženách něco hezkého najdu. A ony se skutečně rozpláčou. Odcházejí, já jsem vyhrál, termín nedostaly. Ale ony se cítí líp,“ dodává Jan Měšťák.

Oba se shodují na tom, že jsou kolikrát v roli amatérského psychologa. „Jen když vyzdvihneme klady na jejich osobnosti, tak vnímáme změnu v jejich sebevědomí. Je to i taková konzultace, kdy ženy začnou jinak vnímat své tělo,“ říká Ondřej Měšťák.

„My jim to řekneme. Já skutečně vím, že muži jsou skoupí na hezké a laskavé slovo ke své ženě,“ říká Jan Měšťák.

Koníčky

Společné nemají pouze názory na plastickou chirurgii, ale mají stejné i koníčky. Tím největším je sport. A konkrétně volejbal. Jan býval jako dorostenec dokonce v národním týmu a dostal se až do širší nominace na olympiádu v Tokiu. Stejný sport si oblíbil i Ondřej, který ve dvojicích patřil k nejlepším u nás.

Nejen o jejich koníčcích, ale i o práci promluví dnes v KB Interview Martina Moravce ve 21.25. Všechny díly našeho pořadu pak najdete ZDE.

Tagy:
rozhovor CNN Prima NEWS KB Interview Martin Moravec plastická chirurgie Měšťák estetická medicína Jan Měšťák Ondřej Měšťák Letní olympijské hry 2021