Přemýšleli jste někdy nad tím, co pro vás znamená mít dobrý den?

Je to putování nedotčenou zimní krajinou? Talíř čerstvě uvařených knedlíků po dni stráveném na sjezdovce? Šálek svařeného vína v záři blikajících světel? Odpověď na tuto otázku je individuální, ale když děti večer leží v posteli spokojené a s růžovými tvářemi, dá se to rozhodně považovat za vydařený prázdninový den.

Kdo by to neznal: ve všední dny na kvalitně strávené chvíle s dětmi často nezbývá tolik času. Sladit práci, každodenní povinnosti a starost o děti je psychicky náročné a na konci jednoho dne už je potřeba plánovat ten další: snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, do toho schůzky, domácí úkoly, volnočasové aktivity. Ten, kdo toho tolik zvládá, si zaslouží trochu odpočinku! A jak lépe dobít baterky než tam, kde je o vás po celý den skvěle postaráno?

Představujeme:

Tohle je Pauli. Na první pohled vypadá jako obyčejný plyšový medvěd. Tím také byl – dokud se jednoho dne neztratil a teprve po mnoha dobrodružstvích byl znovu nalezen. Díky svému příběhu je symbolem pohostinnosti, spřízněnosti a vřelosti, které se v Tyrolsku dostává rodinám s dětmi. Proč? To se dozvíte zde: www.tyrolsko.cz/rodiny

Tyrolská pohostinnost je vyhlášená daleko za hranicemi země, což není překvapivé, když uvážíme, že 90 % zdejších podniků je rodinných. Tam, kde spolu pod jednou střechou žije a pracuje několik generací, přesně vědí, co rodiny potřebují. Je tu dostatek prostoru pro děti a rodiče jsou tu všemožně hýčkáni: užívají si ve wellness, ochutnávají kulinářské lahůdky a dopřávají si čas pro sebe ve chvílích, kdy je pro potomky a jejich vrstevníky připravený smysluplný program. Ať už v hotelu, dětských jeslích, u vleku nebo přímo na sjezdovce při lyžařském kurzu – výběr je obrovský.

Kromě kurzů lyžování nabízí více než 20 rodinných skiareálů také všechno ostatní, co rodiny potřebují pro perfektní den na lyžích: od půjčovny lyží až po skipasy na míru. A zatímco se ti nejmenší učí základní techniky, rozumí se samo sebou, že se nebudou nudit ani jejich starší sourozenci. Nabídka sjezdovek je tak rozmanitá, že si tu přijdou na své všichni lyžaři, od začátečníků až po carvingové profíky. Zatímco tedy malé děti prožívají na zážitkových sjezdovkách fantastická dobrodružství a teenageři zkoušejí ve funparcích nové triky a naplno si užívají svůj „airtime“ ve vzduchu, rodiče si mohou vychutnat nerušené chvíle ve dvou a v mezičase obdivovat pokroky svých dětí – až se nakonec opět všichni sejdou u hrnku horkého kakaa a císařského trhance, budou si vyprávět o vzrušujícím dopoledni a společně se smát.

Spousta zážitků tu ale čeká i mimo sjezdovky: Tyrolsko má pro rodiny připravenou širokou škálu aktivit, které zaručují dny plné zábavy, krásných chvil a trvalých vzpomínek, od alpských horských drah slibujících dechberoucí jízdy i v zimě až po visuté mosty či návštěvu iglú. Anebo se můžete vydat na zimní túru, která bude s pořádnou koulovačkou hned o něco zábavnější, a zakončit ji na jednom z tyrolských vánočních trhů – rozzářené dětské oči jsou v ceně!

A ať už pro vás dobrý den znamená cokoli: Tyrolsko je tu vždy pro vás.

Tagy: