Přes 40 milionů zhlédnutí a milion lajků. Procházka sklízí úspěch ve světové reklamě

Bojovník Jiří Procházka v superúspěšné reklamě

Procházka o superúspěšné reklamě

Jako první Čech se stal šampionem UFC. A nyní bijec Jiří Procházka proráží i ve světě reklamy. Video, v němž čelí rozzuřenému býkovi, už má jen na Instagramu po pár dnech přes 40 milionů zhlédnutí. Reklamu navíc sdílela organizace UFC nebo slavný herec Dwayne Johnson, alias The Rock. Rodák z Hostěradic se navíc zařadil mezi sportovní superstar jako jsou boxer Anthony Joshua nebo plavec Michael Phelps.

Potemnělá tělocvična, Jiří Procházka stojí u zdi, kterou se snaží prorazit býk. Sotva bojovník popojde dál, zeď se bortí a velký černý býk mu hledí do očí. Mezi nimi jsou jen takzvané „zátěžové saně“, a do nich se oba vší silou zapřou. Býk se po chvíli dává na ústup.

ČTĚTE TAKÉ: V kleci se projevil i můj osobní život, přiznal Procházka. Zmínil i rozpoložení týmu

V základu prostá reklama na kolekci oblečení „Be Bullish“ od Under Armour sklízí velký úspěch. Jen na Instagramu nasbírala přes 40 milionů zhlédnutí a milion lajků. A to za pouhé dva dny.

Se stejnou značkou spolupracuje i slavný britský boxer Anthony Joshua. S ním byla uveřejněna Instagramová reklama o den dříve. Za tři dny však toto video nasbíralo „jen“ přes půl milionu zhlédnutí.

Vliv na úspěch reklamy s Procházkou mělo samozřejmě i to, že kromě značky sportovních oděvů ji sdíleli UFC nebo proslulý americký herec Dwayne Johnson, alias Rock, který s Under Armour spolupracuje už několik let.

„Co se týká spolupráce s Project Rock, je to konečně jedna z větších světových spoluprací, za kterou jsem moc rád. Zvlášť, když se ke mně dostalo, že si mě Dwayne Johnson sám vybral,“ prozradil Procházka pro CNN Prima NEWS. „A hlavní je myšlenka, která za tím vším stojí. Nejen třeba super boty ve spolupráci s UFC, ale i silná myšlenka, která je za celým projektem.“

Sám Johnson k tomu už v minulosti řekl: „Project Rock ti dává sílu překonat pochybnosti, zastavit skeptiky a dokázat, že se mýlí.“

Uvedenou reklamou se každopádně rodák z Hostěradic zařadil mezi velké sportovní hvězdy, které se značkou spolupracuji. Příkladem za všechny může být legendární plavec Michael Phelps, držitel rekordního počtu 28 olympijských medailí, z toho 23 zlatých.

Tagy:
reklama Instagram Olympijské hry celebrity Dwayne Johnson Anthony Joshua Jiří Procházka sport Under Armour bojová umění Ultimate Fighting Championship Michael Phelps Hostěradice umění, kultura, zábava a média společenská rubrika sportovní disciplína kombinovaná bojová umění