Stal se z tebe anděl, truchlí blízcí po smrti maturantky Sofie. Při nehodě zahynuli tři lidé

Při páteční tragické nehodě u obce Veľká Mača v okrese Galanta na Slovensku vyhasl život tří mladých lidí, kteří se vraceli z večírku před maturitou. Zkouška dospělosti čekala osmnáctiletou Sofii, napsal web Topky.sk.

Nehodu z čtyřčlenné posádky nepřežili tři mladí lidé. Dle zjištění webu Topky.sk vyhasl život osmnáctileté Sofie. „Za pár dní jsi měla maturovat. Dnes v noci se z tebe ale stal anděl. Tvé rodině i dalším rodinám přeji upřímnou soustrast,“ cituje médium jednu z pozůstalých.

ČTĚTE TAKÉ: Tragická nehoda dvou aut zablokovala hlavní tah mezi Prahou a Táborem. Jeden člověk zemřel

Dvacetiletý mladík, který seděl na sedadle řidiče, sjel z dosud neznámých příčin ze silnice a narazil do stromu. Ve vozidle s ním cestovali kromě Sofie ještě jednadvacetiletý mladík a dvaadvacetiletá dívka. Ta jako jediná havárii přežila, záchranáři ji s těžkými zraněními transportovali do nemocnice. Zbylí tři pasažéři bohužel na místě zraněním podlehli.

‼️Mimoriadne tragická noc ‼️ Operačné stredisko ZZS SR krátko po polnoci vyslalo k dopravnej nehode auta, ktoré...

Posted by Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR on Saturday, May 25, 2024

„Dvaadvacetiletou ženu při vědomí s frakturou stehenní kosti a úrazem hrudníku transportovali záchranáři do nemocnice v Galantě,“ uvedlo na sociální síti Facebook Operační středisko záchranné zdravotnické služby SR.

Vzhledem k závažnosti nehody si případ převzal vyšetřovatel z Galanty, který ve věci zahájil trestní stíhání pro přečin usmrcení a ublížení na zdraví s následkem těžké újmy na zdraví.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nehoda na pražském hlavním nádraží. Osobní vlak se střetl s lokomotivou, zranili se tři lidé

Tagy: