Při požáru v domově důchodců v Krupce zemřela žena. Další lidé se nadýchali kouře

Při požáru v domově důchodců v Krupce zemřel jeden člověk

Při požáru v domově důchodců v Krupce v Ústeckém kraji zemřela jedna žena. Hasičský sbor Ústeckého kraje o tom informoval na internetových stránkách. Příčina vzniku požáru se vyšetřuje.

K požáru zhruba půl hodiny po půlnoci vyjelo šest hasičských jednotek. Jedenáct lidí bylo evakuováno, jeden člověk se nadýchal kouře a byl odvezen do nemocnice. Šest jednotek vyjelo v 0:36 k požáru bytu v domově důchodců v Hřbitovní ulici v Krupce. Z důvodu počtu nasazených jednotek byl vyhlášen druhý stupeň poplachu. Při požáru zemřel člověk, podle informací CNN Prima NEWS šlo o ženu. Jedenáct lidí bylo evakuováno. Jeden se nadýchal kouře a byl odvezen do nemocnice. Hasiči požár zlikvidovali v 1:47.

Na místě jsou nyní policisté a městští strážníci. „Probíhá vyšetřování příčiny požáru, ale víc vám k tomu nemohu říci," sdělilreportérovi CNN Prima NEWS jeden z uniformovaných mužů. Na záběrech CNN Prima NEWS je vidět objekt domova s pečovatelskou službou, na němž jsou patrné stopy dýmu. Domov stojí uprostřed poměrně husté zástavby, takže protipožární zásah nebyl zrovna jednoduchý. Kolem místa procházejí lidé a na vyhořelý dům se dívají zpoza policejní pásky, která přístupu k domu zamezuje.

Tagy: