Bezzubého muže dohnala smrt. Herce z filmu Vysvobození na parkovišti smetlo auto

Fanoušky oblíbeného filmu Vysvobození zasáhla smutná zpráva. Ve věku 85 let zemřel herec Herbert „Cowboy“ Coward, který ve filmu ztvárnil postavu bezzubého muže. Nepřežil autonehodu, informoval magazín TMZ.

Tragická autonehoda se odehrála ve středu 24. ledna v Severní Karolíně. Herec Herbert Coward se vracel z lékařské prohlídky, když došlo k osudové srážce. Zahynul společně s kamarádkou a domácími mazlíčky – čivavou a veverkou, kteří s ním taktéž cestovali ve vozidle. Informaci přinesl web TMZ.

ČTĚTE TAKÉ: Fanoušci ikonického seriálu Beverly Hills 902 10 truchlí. Zemřel oblíbený herec

Podle dálniční hlídky Coward odbočoval vlevo při odjezdu z parkoviště, do jeho stříbrného auta značky Nissan pak narazilo jiné, které se mu snažilo vyhnout.

Herec s ženou a zvířaty zůstali uvězněni uvnitř zdemolovaného vozidla. Z auta je museli vyprostit záchranáři. Podle informací policie zemřeli na místě, napsal web Daily Star.

Za volantem druhého vozu seděl šestnáctiletý řidič. Ten utrpěl lehká zranění a byl převezen do nemocnice na ošetření. Vyšetřovatelé mladíka neobvinili, protože nezjistili spáchání trestného činu.

V klasickém dobrodružném thrilleru Vysvobození z roku 1972 si Herbert Coward zahrál roli zálesáka s chybějícími předními zuby, známého jako bezzubý muž. „Neuměl číst ani psát a koktal, ale byl to skvělý herec,“ citoval hollywoodskou ikonu Burta Reynoldse o jeho talentu The Hollywood Reporter.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Česko zasáhla smutná zpráva o odchodu herce Norberta Lichého

Tagy:
nehoda smrt autonehoda havárie úmrtí herec Herbert Cowboy Coward Herbert Coward Vysvobození