Uhlazený princ William a korálková Kate popřáli šťastný nový rok, přidal se i Charles

Princ William přiznal, že měl před svatbou spor ohledně oblečení s královnou Alžbětou II.

Co přejí hvězdy veřejnosti do Nového roku?

Těsně před páteční půlnocí se sociální sítě zaplnily přáními šťastného nového roku od mnoha osobností kulturního, sportovního i společenského života. Asi vůbec nejvíc zaujal twitterový vzkaz od britského prince Williama a manželky Kate – vévoda z Cambridge je na přiložené fotografii zachycen v padnoucím smokingu, jeho 39letá choť oblékla zlaté šaty prošívané korálky.

Silvestr slaví i hvězdy šoubyznysu, sportu a zástupci královských rodin. Na Twitteru to v poslední prosincový den dokázal mimo jiné britský princ William s manželkou Kate, kteří na této sociální síti poslali veřejnosti přání všeho dobrého do nového roku.

Na fotce pořízené na zadním sedadle luxusního vozu vypadají velmi elegantně – v pořadí druhý dědic britského trůnu má na sobě skvěle padnoucí smoking, Kate Middletonová zlaté šaty ozdobené korálky.

To vše doprovází vřelý vzkaz: „Všem přejeme šťastný nový rok!“

Podobně se zachoval i Williamův otec Charles spolu s Camillou, vévodkyní z Cornwallu. Na Twitteru lidem rovněž popřáli všechno nejlepší do roku 2022.

„S velkou radostí jsem se tento rok znovu setkal se spoustou z vás, ať už jsme si potřásli rukou, pozdravili se lokty či si jen na dálku zamávali,“ napsal Charles.

Své fanoušky po celém světě na Instagramu pozdravila například i Victoria Beckhamová, která zveřejnila roztančenou mejdanovou fotku s komentářem „Silvestrovská nálada!“. Dal o sobě vědět i kapitán anglické fotbalové reprezentace Harry Kane, který se svěřil, že mu uplynulý rok přinesl spoustu nezapomenutelných momentů ve sportu i v osobním životě.

A s přáním všeho dobrého se ozval i britský premiér Boris Johnson, který své poselství ladil do pozitivna: „Ať už jsou před námi v následujících týdnech a měsících jakékoliv výzvy, jsme na tom lépe než před rokem.“

Tagy:
Instagram Twitter Silvestr Boris Johnson sociální síť Cambridge přání nový rok Harry Kane oděv Karel III. Camilla, královna-manželka William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Victoria Beckhamová