Princezna Kate si má procházet peklem. Fanoušci ji ale neopouštějí a posílají pozdravy

Outfity Kate často oživí páskem či kloboukem.

Princezna Kate dostává pozdravy a dary z celého světa

Pošta britského královského dvora nestíhá. Do paláce míří pozdravy a dary z celého světa. Lavinu strhlo oznámení, že princezna z Walesu bojuje s rakovinou. Kate se od té doby mezi lidmi neukazuje. Její pracovní kalendář na letošní rok je prázdný. Podle některých zdrojů si rodina Williama a Kate prochází peklem.

Jsou jich tisíce – přání, dopisy, dárečky. Personál pošty královského dvora má problém nápor zvládnout. Od té doby, co princezna Kate na konci března oznámila, že bojuje s rakovinou, objem korespondence se mnohonásobně zvětšil.

ČTĚTE TAKÉ: Princ William prolomil mlčení o zdraví Kate. Na jeho slova o rakovině manželky čekal celý svět

„Všechno, co se dostane ven, jsou vlastně drby, nepodložené informace, které nechce nikdo potvrdit. Bohužel to pak nahrává tomu, že si lidé myslí, že (její) rakovina je vážná,“ poznamenala zástupkyně šéfredaktora Expresu Barbora Koukalová.

Poslední informaci, byť velmi strohou, poskytl manžel Kate princ William, který na dotaz „Jak se Kate má?“ odpověděl, že dobře.

Kate si má procházet peklem

Podle unikajících svědectví si má princezna Kate procházet peklem, má těžce snášet chemoterapii, mít nevolnosti a být unavená. I proto se s jejím návratem k povinnostem tento rok už zřejmě nepočítá.

„Ano, je to pravda, Catherine nemá žádné povinnosti,“ potvrdila Koukalová.

Když nadace na podporu pracujících rodičů, u jejíhož zrodu Catherine stála, zveřejnila novinky související s princeznou, palác přispěchal s upozorněním, že nejde o její návrat.

Jsme vděční princezně, že na problém upozornila, ale teď už je práce na nás, poznamenala generální ředitelka nadace Little Village Sophie Livingstone.

Stále platí, že je Kate nejoblíbenější členkou královské rodiny.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Suchánka zatkla policie, Genzer byl šprt, práskli na sebe kolegové. Čeho se nejvíce bojí?

Tagy:
nemoc nevolnost přání dárky Catherine, princezna z Walesu zdraví rakovina