Nabízením omámené manželky k sexu případ z Francie nekončí. Nové důkazy se týkají i dcery

Případ francouzského důchodce, který podával drogy své nic netušící ženě a následně ji nabízel ke znásilnění na internetu, odhalil další znepokojivé okolnosti. Obviněný muž měl na svém počítači uložené rovněž fotomontáže své nahé dcery Caroline, píše o tom web TVA Nouvelles.

Pokračování soudního slyšení ve francouzském Avignonu ohledně muže, který téměř deset let nabízel svou zdrogovanou ženu na internetu ke znásilnění zdarma, odhalilo nové skutečnosti. Kromě nahrávek sexuálního násilí spáchaného na jeho manželce si obžalovaný také ukládal upravované fotky své nahé dcery Caroline, uvedl francouzský web TVA Nouvelles. Soud se domnívá, že ji stejně jako matku před zneužitím omámil.

ČTĚTE TAKÉ: Řadu let zneužíval ženu a věznil ji ve chlévě v Polsku. Svou oběť poznal na internetu

Manželka obviněného Gisèle a její děti zůstávaly během soudního líčení nejprve zdánlivě v klidu. Zvrat však přišel právě v okamžiku, kdy soudce Roger Arata oznámil, že se v počítači obžalovaného našly také fotografie Caroline pod názvem „moje dcera nahá“. V té chvíli překvapená dívka neudržela slzy. Matka i bratři se ji snažili podpořit, ale nakonec z místnosti odešla, napsal deník Le Journal de Montréal. Obžalovaný byl po celou dobu líčení netečný.

Jednasedmdesátiletý muž v letech 2011 až 2020 podával drogy své manželce a na internetu ji zdarma nabízel ke znásilnění. Před soudem byli také muži, kteří jeho nabídku využili, i když věděli, že žena o ničem neví. Soudní slyšení bylo po žádosti oběti veřejné.

Obžalovaný měl podle zdroje The Sun přimíchávat Gisèle omamné látky do jídla. Nyní mu hrozí až 20 let odnětí svobody.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Konec zvrhlého fantoma. Policii se udal obávaný deviant, pomohla i reportáž CNN Prima NEWS

Tagy:
Francie matka dcera znásilnění soud soudnictví Internet Avignon pohlavní zneužívání trestná činnost, právo a spravedlnost sexuální trestné činy