Konec zvrhlého fantoma: Policii se udal obávaný deviant, pomohla i reportáž CNN Prima NEWS

Policie (ilustrační foto)

Dopadený úchyl

Celé léto děsil pasažérky pražského metra neznámý deviant, který díky speciálnímu rozparku v kalhotách onanoval v bezprostřední blízkosti nic netušících žen. Některé objekty své neukojitelné touhy dokonce potřísnil spermatem. Muž se nakonec po odvysílání reportáže na CNN Prima NEWS sám udal na policii. Perverznímu výtržníkovi nyní hrozí až dva roky vězení.

Revírem rafinovaného onanisty byla zejména linka A pražského metra. Bezpečnostní kamery zvrhlíka během léta zachytily převážně mezi stanicemi Veleslavín a Skalka. Policii se během léta přihlásilo sedm žen, které si muž vybral za své oběti.

ČTĚTE DÁLE: Onanista z pražské tramvaje byl dopaden. Usvědčily ho kamery, hrozí mu dva roky vězení

Deviant nakonec vyšetřovatele překvapil. Po nedávném odvysílání reportáže v Krimi zprávách ve vysílání CNN Prima NEWS ho zřejmě dohnalo svědomí a sám se udal na jedné z pražských policejních služeben.

„Muž se při výslechu ke svému jednání doznal a řekl, že vše dělal pod vlivem alkoholu,“ popsala průběh doznání policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Alkohol zřejmě stál i za jeho agresivním chováním vůči jedné z posledních obětí. Muž začal masturbovat před zraky náhodné ženy v metru. Zároveň jí začal ukazovat pornografické obrázky. Ve chvíli, kdy vyděšená cestující chtěla vstát ze sedačky a z vagónu vystoupit, deviant jí násilím zatlačil zpět na sedačku. Do situace se vložili ostatní cestující a agresivního muže vyvedli ven z vagónu.

Kriminalisté proti onanistovi zahájili trestní řízení. „V současné chvíli je již obviněn z trestného činu výtržnictví,“ uvedla Kropáčová. V případě odsouzení může skončit až na dva roky za mřížemi.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Otřesný případ týrání dvouleté dívky: Do bezvědomí ji zmlátil partner matky, tvrdí žaloba

Tagy:
léto policie CNN Prima NEWS oběť metro napadení trestná činnost Veleslavín trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva sexuální trestné činy