Pavlová otevřeně o krušných časech: Žila jsem s dcerou na ubytovně. Spát se tam moc nedalo

První dáma Eva Pavlová sice nyní žije v blízkosti Pražského hradu, zažila si ale také chvíle, kdy na tom nebyla zrovna nejlépe. Jednu dobu musela bydlet s dcerou na ubytovně, jak se svěřila v podcastu Dáma a švihák pro Seznam Zprávy. V pokoji měly jen stůl a dvě postele. Důležité pro ni ale prý bylo, že byly s dcerou v teple.

„S dcerou jsem žila na ubytovně,“ přiznala manželka prezidenta Petra Pavla v podcastu Dáma a švihák pro Seznam Zprávy. Pobývala tam prý jen chvíli, než si s dcerou našly jiné bydlení.

ČTĚTE TAKÉ: Takhle bydlel Freddie Mercury. Podívejte se na vzácné fotky z jeho sídla, které je na prodej

Eva Pavlová, která tehdy byla matkou samoživitelkou, popsala, jak vypadal jejich pokoj. „Měly jsme tam jeden stůl a dvě postele. Ale člověk byl v teple,“ zavzpomínala.

Na ubytovně mnoho času netrávily, v podstatě tam jen přespávaly. „Chodila jsem ráno do práce a dítě šlo do školy,“ řekla.

Na ubytování si první dáma nestěžovala, vadilo jí jen, že v noci neměly klid. „Tam u nás byl problém, že vedle byla veselá děvčata, která v noci hrála na kytaru a bavila se. Takže se mi dítě moc nevyspalo, ale všechno se dá zvládnout,“ zavzpomínala Pavlová.

Nyní žije Eva Pavlová společně s manželem v blízkosti Pražského hradu. „Bydlíme v podhradí,“ řekla a nastínila, jak si ona sama představuje ideální bydlení. „Nejlépe se cítím někde, kde je příroda a nemusí to být vůbec velké, aby se tam člověk cítil příjemně,“ vysvětlila.

Na život v hlavním městě si Pavlová nestěžuje, přesto se svěřila, že se nejlépe cítí na chalupě, kde má zahradu. „Nejlépe se cítím na chaloupce, kde mám zahradu okolo. Nemusí to být velké, hlavně, aby tam člověku bylo dobře,“ doplnila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Fotbalista David Limberský žije v luxusním domu. Bazén, fitness nebo pivní sklípek se saunou. Jak to u něj doma vypadá?

Tagy: