Promotér Novotný: Je to padesát na padesát. Karlos omezil kauzy, Langera nejde nenávidět

Ondřej Novotný nekompromisně promluvil o Clash of the Stars.

Padesát na padesát, říká promotér Novotný před duelem Vémola vs. Langer

Už za několik hodin se rozhodne o vítězi duelu Karlos Vémola vs. Pavol Langer na turnaji Oktagon 47 v Bratislavě. Jedná se o střet dvou světů, který ovládl vzájemný respekt. A to je změna oproti mnoha předešlým zápasům českého Terminátora. „Viděli jsme, že se Karlos stáhl do sebe. Míň příspěvků, pořádný trénink, žádná kauza,“ komentuje situaci promotér Ondřej Novotný pro CNN Prima NEWS.

Kdo s koho. Už dnes večer se rozhodne. Vyhraje favorit a ostřílený bojovník Karlos Vémola, nebo méně zkušený slovenský rival Pavol Langer, na jehož straně jsou fyzické parametry? Svůj názor nabídl i promotér Oktagonu Ondřej Novotný.

ČTĚTE TAKÉ: Šampion Kincl s Vémolou definitivně skončil. Prozradil, že fandí seriálu Eliška a Damián

„Myslím, že jsme všichni dospěli k závěru, kdy si myslíme, že je to padesát na padesát. Někteří možná víc pro Palo Langera. Já si myslím, že zkušenosti s těmi velkými zápasy má a pod tím největším tlakem podává ty nejlepší výkony skutečně Karlos,“ říká Novotný v rozhovoru pro CNN Prima NEWS. „Včera jsme o tom diskutovali strašně dlouho i v rámci všech odborníků, kteří se sem sjedou. Všichni se shodli, že bude ohromně záležet na tom, jestli se to nějak dostalo i do Palo Langera. Všechno se změní, když na druhé straně klece chodí lev Karlos… Málokdo to dokáže ustát.“

Oba bojovníci se k sobě chovají až nezvykle slušně, čímž možná lehce tlumí promo česko-slovenské bitvy. Šéf Oktagonu si to ale nemyslí.

„Není to problém s promem. Myslím, že se na to všichni těší a že je to velkolepá věc, kterou prostě bude chtít každý správný fanoušek nejenom MMA, ale sportu, vidět. Protože těch česko-slovenských velkých věcí ubývá,“ komentuje Novotný.

A doplňuje, že ač má Vémola rád, když může soupeře nenávidět, v případě Langera to není dost dobře možné: „Opřít se do Pala je prostě těžké, protože on v nejtěžší Karlosově chvíli letos na Štvanici přišel a podpořil ho. A to je pak blbý se do takového kluka navážet. Na Pavolu Langerovi se opravdu hledá těžko, co na něm nemít rád.“

Nicméně český Terminátor jako by se také začal proměňovat.

„Viděli jsme, že se Karlos stáhl do sebe. Míň příspěvků, pořádný trénink, žádná kauza,“ upozorňuje promotér. „Určitě to i sám omezil. Věnoval se tréninku. A když se tomu věnujete naplno, nemáte čas na další věci, udělat nějaký přešlap nebo přijít do řečí. Což s tím jeho slavným ksichtem souvisí. Myslím si, že si na to dal opravdu veliký pozor a chápe, že když chce kariéru ještě táhnout, tak se musí chovat jinak i ke svému tělu,“ zdůrazňuje Novotný.

Tagy: