Světem amerického fotbalu otřásla náhlá smrt. Ve 28 letech zemřel bývalý hráč New York Giants

Svět amerického fotbalu zasáhla smutná zpráva. Bývalý hráč New York Giants, osmadvacetiletý Korey Cunningham, byl ve čtvrtek nalezen mrtvý ve svém domě v New Jersey. Podle policie si smrtelné zranění způsobil sám. Informoval o tom web Daily Mail.

Koreyho Cunninghama ve čtvrtek nalezli mrtvého doma v New Jersey. Podle policie si smrt způsobil sám a není podezření na cizí zavinění, informoval web Daily Mail. Cunningham hrál v NFL za týmy Giants, Cardinals a Patriots, do 29. narozenin mu chybělo pár dní.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nové hokejové dresy? Baví mě. Vracíme se ke kořenům, říká o obnovení státního znaku návrhář

„Se zármutkem jsme přijali zprávu o jeho úmrtí. Byl důležitou součástí ducha a kamarádství v šatně. V myšlenkách jsme s Koreyho rodinou, přáteli a spoluhráči,“ uvedl tým New York Giants na sociální síti X.

Téměř dva metry vysoký a 141 kilogramů vážící rodák z Alabamy odehrál během své kariéry 31 zápasů v NFL jako ofenzivní útočník. V roce 2018 si ho v sedmém kole draftu vybrali Cardinals poté, co hrál univerzitní fotbal v Cincinnati.

Obránce Giants Jason Pinnock věnoval svému bývalému spoluhráči srdceryvnou vzpomínku, když na Instagramu sdílel Cunninghamovu fotografii a napsal: „Tohle bolelo. Bez ohledu na to, čím si procházel, nosil jsi ten největší úsměv! Byl jsi první člověk, který mi přišel pomoci přestěhovat se, když jsem se usadil v New Yorku. Mám tě rád, brácho.“

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Bude hrát Jaromír Jágr v příští sezoně, nebo ne? Prozradil to v exkluzivním rozhovoru

Tagy:
New York sebevražda americký fotbal New Jersey Alabama NFL Daily Mail sport National Football League New York Giants Korey Cunningham Jason Pinnock