Rapperka Sharlota v Miláně bez manžela: Komu patřila slova obdivu a chvály?

Sharlota, ambasadorka soutěže Ploom Design Competition Curated by Vogue

Dámská jízda Sharloty v rámci Design Weeku v Miláně se společností Ploom

Vyrazit si jen tak s kamarádkou do Milána — dámy a slečny, řekněte samy, které by se to nelíbilo? Rapperka Sharlota právě takové dobrodružství za sebou má. Do italské metropole vyrazila na akci Design Week a jak jste mohly vidět v pořadu Showtime, pořádně si to užila.

Charlotu jsme potkali na krásném místě v centru Milána. A ani jsme se nemuseli ptát, jak se má. V Miláně, v obklopení špičkového designu, se snad nelze mít jinak než krásně. „Jsem strašně šťastná, že moje práce skýtá tolik možností, jak objevovat nové prostory, nová místa, nové lidi. Vyrazili jsme na úžasný Design Week spolu se společností Ploom, jelikož je to můj partner, podporuje moji desku, takže jsem šťastná, že je nová aktivita, nový vzruch i v rámci pracovních povinností, takže zvládneme i objevovat krásy Milána,“ netajila se nadšením při natáčení pro pořad Showtime zpěvačka, která do Itálie vyrazila jako ambasadorka soutěže Ploom Design Competition Curated by Vogue. „Miluju zdejší kulturu. Byla jsem v několika italských městech, miluju jejich kuchyni, je to určitě moje srdeční záležitost.“

Love song věnovaný Milanu

Společnost populární rapperce dělala kamarádka a kolegyně Dominika. Ještě před odjezdem do Milána přitom společně nahrály song. „My jsme se týden před odjezdem rozhodly, že když jedeme do Milána, že uděláme song o Milánu... Pojďme tam dát: Jedeme do Milána, jíme špagety na Design Week, užíváme si to tady... Hudba by neměla být vždycky do pídě promyšlená, baví mě, když to jsou spontánní záležitosti,“ uvádí Sharlota ke vzniku písně.

ČTĚTE TAKÉ: České umění na Design Week v Miláně: Jedinečná šance ukázat světu mladé talenty

Ta současně přiznává, že na pracovní zahraniční cesty raději vyráží bez manžela. „S manželem máme velmi dobře nastavené, jak rádi trávíme čas. A když mám pracovní press tripy, tak naše synergie nefunguje úplně, jak by měla. Na takové výlety si vždycky raději vezmu kamarádku. Vzájemné natáčení, focení přece jenom chlapi nemusejí, takže je to mnohem příjemnější. Taky nechci nutit toho druhého, aby dělal něco, co není úplně jeho věc, takže jsem ráda, že jsem tady častokrát právě s kamarádkami nebo s kolegyněmi z branže a my zase si to s Lukáškem vynahradíme jindy,“ říká s úsměvem rapperka.

Tagy: