Rappery Kata a Resta pojí láska k hudbě. Představili první společné album A)tým

Rappeři Kato a Rest se roky potkávali na svých albech a koncertech. Před nedávnem spojili síly a fanouškům představili první společné album, které nese název A)tým. Desku, která obsahuje čtrnáct skladeb, pokřtí 14. května v Praze a 23. května v Brně.

Dvě jména, která jsou každé samostatně již dlouho neodmyslitelně spjata s českou hiphopovou scénou, se nyní dala dohromady ve společném projektu A)Tým.

ČTĚTE TAKÉ: Herec Michal Pešek vydělal miliony, měl dvě Ferrari. Randil s Jandovou. Před smrtí oslepl

A proč A)Tým? No přece protože za ním stojí dva Adamové. Jméno ale není zdaleka to jediné, co mají oba protagonisté společného, právě naopak. Resta s Katem, známým z kapely Prago Union, spojuje jak přátelství, tak podobný vkus a láska k rapu.

Sdílejí též velmi blízký pohled na věc a přístup k ní. Že to nejsou pouze plané řeči, se konečně mohou všichni přesvědčit na vlastní uši, protože pod hlavičkou Ty Nikdy Label / Strojovna právě vyšlo jejich společné album.

Čtrnáct skladeb poctivého rapu od srdce i plic — na to se vyplatilo si pár let počkat. Kato a Rest jsou A)Tým a na všech streamovacích platformách i na CD je od 26. dubna k poslechu jejich nová deska. A ani vinyl na sebe nenechá dlouho čekat.

Adamové pokřtí svůj nový projekt 14. května v Lucerna Music Baru v Praze a 23. května na brněnské Flédě.

Tagy: