Recidivistka Večerková opět na scéně. Muže v tramvaji švihala vodítkem a sprostě ho urážela

Alice Večerková má dlouhodobě problém s policií.

Večerková opět na scéně Recidivistka Večerková opět zřejmě porušila zákaz chovat zvířata

Reportér Krimi zpráv získal záznam, na němž je zachycena známá recidivistka Alice Večerková se dvěma psy, jak napadá cestujícího v pražské tramvaji. Žena v minulosti způsobila desítky dopravních nehod i honiček s policisty. Opakovaně jí navíc byla odebírána zvířata kvůli týrání a má soudní zákaz je chovat.

Záznam zachycuje Večerkovou se dvěma psy bez náhubku. Právě to se zřejmě stalo příčinou sporu s mužem, po kterém se ohnala vodítkem. „Nebudeš to natáčet, ty sv**ě jedna za**aná,“ urážela ho při tom.

ČTĚTE TAKÉ: Češce v Tunisku reálně hrozí trest smrti. Za plánovanou vraždu se udílí, říká mluvčí soudu

Večerková v minulosti mnohokrát bourala v autě, protože řídila i přes nespočet vydaných zákazů. V bytě na sídlišti v otřesných podmínkách chovala psy, želvy, plazy a u paneláku měla uvázaného koně.

„Ze zákona se nemůžeme ke konkrétním osobám vyjadřovat, k danému incidentu v tramvaji jsme nebyli přivoláni, avšak zaslaným videem se pražská policie už zabývá,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí pražských policistů Violeta Siřišťová.

Alice Večerková je i hlavní aktérkou soudního sporu, kde je obžalováno celkem sedm dozorců včetně dvou žen v případu údajného mučení dříve odsouzené Večerkové ve věznici Světlá nad Sázavou. Měli ji za ruce připnout pouty k mřížím okna poté, co jim začala agresivně odmlouvat, porušila povolenou vzdálenost a hrozilo fyzické napadení. Podle věznice šlo o legitimní postup, podle obžaloby ale mohli dozorci zvolit jiný způsob řešení situace.

Posledním rozhodnutím se případ vrací k okresnímu soudu do Havlíčkova Brodu, tam se bude projednávat už potřetí, pravděpodobně na podzim. Krimi zprávám se podařilo zjistit, že Večerková už momentálně není na svobodě. Má být opět ve vazební věznici na pražské Pankráci. Z jakého důvodu, zatím není známo.

Tagy:
pes policie soud věznice Praha Světlá nad Sázavou Policie České republiky městská hromadná doprava recidivistka Alice Večerková