Řidič oktávky na Zlínsku srazil na přechodu holčičku. Odvezl ji do školy a z místa odjel

K opravdu podivnému incidentu došlo ve čtvrtek ráno v Napajedlech na Zlínsku. Neznámý řidič tam podle policie srazil na přechodu holčičku. Tu následně naložil do auta, odvezl do školy a ujel. Policisté žádají o pomoc s pátráním a hledají i případné svědky nehody.

„Ve čtvrtek v 7:40 hodin v Napajedlích na přechodu pro chodce srazil neznámý řidič pravděpodobně vozidla Škoda Octavia bílé barvy nezletilou dívku,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

ČTĚTE TAKÉ: Hyenismus v pražském obchodě. Ženy okradly seniorku s holemi, po dvojici pátrá policie

Nehodu ani neohlásil na policii, ani nezavolal záchranáře. A to i přesto, že dívenka byla zraněná. Místo toho ji odvezl do školy a ujel. „Zanedlouho přivolali záchranáře pedagogové školy a dívka skončila se zraněním v nemocnici,“ poznamenala Kozumplíková.

„Pátráme po řidiči vozidla, který dívku srazil a následně odvezl do školy. Jedná se o muže ve věku mezi 40 a 50 lety, který jel pravděpodobně ve vozidle Škoda Octavia III. řady bílé barvy. Pátráme také po svědcích, kteří tuto srážku viděli nebo ji mají natočenou na palubní kameře. Ozvěte se, prosím, na linku tísňového volání policie – 158,“ žádají policisté o pomoc.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Věda pomohla vyřešit 35 let starou vraždu malé holčičky. Obvinění čelí matka s přítelem

Tagy: