Neštěstí v první školní den. Dívky na přechodu smetlo auto, řidička ignorovala červenou

Ve slovenské Trnavě došlo k nepříjemnému incidentu. Čtyři školačky tak kráčely po přechodu, když je srazila projíždějící řidička, která ignorovala červenou na semaforu. Jedna z dívek skončila na traumatologii. O nehodě informoval web tvnoviny.sk.

K nehodě došlo v první školní den v Trnavě na západním Slovensku. „Čtyři kamarádky přecházely po řádně označeném přechodě, srazilo je ale stříbrné auto,“ informovala tamní policie. Podle jejich slov 48letá řidička nerespektovala červené světlo na semaforu

Dvě 14leté školačky utrpěly povrchová zranění. Třetí skončila podle informací webu tvnoviny.sk s otřesem mozku a zlomenou pánví na traumatologii. Poslední 13letá dívka vyvázla bez zranění. „Slyšel jsem velkou ránu a pak jsem viděl, jak tam leží. Už tam byli lidé i záchranka,“ řekl webu svědek nehody.

Řidička byla údajně zmatená a nedokázala vysvětlit, jak se neštěstí mohlo stát. Policisté jí na místě zabavili řidičský průkaz. Dechová zkouška na alkohol byla negativní, příčiny nehody se nadále vyšetřují.

Tagy: