Margita exkluzivně: Hanku uložím do hrobu v září. Dříve to nešlo, přiznal

Štefan Margita promluvil ve vysílání pořadu Showtime

Před rokem zemřela zpěvačka Hana Zagorová. Vdovec Štefan Margita v exkluzivním rozhovoru pro Showtime přiznal, že manželku do hrobu ještě neumístil. „Datum ještě neřeknu, ale bude uložena v září,“ prozradil operní pěvec.

Štefan Margita v exkluzivním rozhovoru pro Showtime na CNN Prima NEWS uvedl, že chtěl milovanou manželku do hrobu uložit již před Vánoci. „Nakonec to ale vůbec nešlo,“ nechal se slyšet. „Hanka ale bude mít v září narozeniny, takže někdy v tu dobu ji uložím,“ prozradil s tím, že přesné datum říct nechce.

ČTĚTE TAKÉ: Hanka mě naučila, jak být laskavý, vzpomíná Štefan Margita. Fanouškům poslal milý vzkaz

Na zpěvačku ve speciálním vysílání na CNN Prima NEWS zavzpomínaly i další osobnosti. „Rok bez Hanky a já mám pořád pocit, že tady někde vlastně je, akorát s tím rozdílem, že nemůžu zvednout telefon a zavolat jí, zeptat se jí na něco,“ uvedla zpěvačka Monika Absolonová a dodala, že se Zagorovou měla velmi blízký vztah.

„Hanička nejenže si psala písničky, ale hlavně byla známá svojí laskavostí, všeobjímající povahou, duší, která byla – a vlastně pořád je… Za to jsem jí moc vděčná. Jsem strašně ráda, že jsem žila v její době,“ vzpomínala na oblíbenou umělkyni zpěvačka Lucie Bílá.

Hana Zagorová zemřela loni, 26. srpna ve věku 75 let. Za svou hudební kariéru nazpívala téměř 900 písní a je držitelkou devíti Zlatých slavíků.

Tagy: