Vrah Roubal nebo Stodolovi na jednom tetování? Provokatér z Clashe to přehnal, říká promotér

Turnaj Clash of the Stars 7

Promotér Tomáš Linh Le Sy: vytetovaní vrazi u Veselého mi vadí

Sedmý turnaj Clash of the Stars nabídl opět velkolepou show i mnoho silných momentů. V dobrém i zlém. Právě o tom byla řeč v rozhovoru s promotérem Tomášem Linh Le Sym na CNN Prima NEWS. „Nejhorší moment byl nástup Tadeáše Veselého a jeho napadení,“ přiznává šéf organizace. „Vznikla fáma, že měl zástavu srdce. To můžu vyvrátit.“ A co říká na nesmyslná tetování tohoto provokatéra?

Co se povedlo a nepovedlo na sedmém turnaji, o tom byl převážně rozhovor s promotérem Clash of the Stars. „Začnu u vítězství mé Denči (Denisa Ryndová), to jsem si opravdu užil. Nebyl jsem nervózní až tak, jak jsem myslel, že budu,“ uvedl Tomáš Linh Le Sy, jaký moment byl pro něj osobně nejsilnější.

ČTĚTE TAKÉ: Podívejte se na podivný zápas Soukup vs. Bejr. Bijec Vémola věděl předem, jak to dopadne

Pochválil navíc i zápasy některých bojovníků. „Pěkný sportovní výkon předvedli Dan Bayer a Aleš Zach. Fakt šikovní kluci, oba dva připravení kondičně, takticky, mentálně. Super výkon,“ uznal Le Sy.

A co považuje za nejhorší okamžik velkolepé akce v holešovické hale Fortuna?

„Nejhorší moment byl nástup Tadeáše Veselého a jeho napadení. Nějací dva kluci z publika tam naběhli, strhli ho na zem. Já se trochu bál, že ho nějak silně praštili, ale ze zpětných, opakovaných záběrů bylo vidět, že tomu tak nebylo,“ byl rád šéf Clashe.

„Vznikla fáma, že měl zástavu srdce. To můžu vyvrátit. Dopadl relativně dobře, ještě v noci jej propustili z nemocnice. A byl zpátky na hotelu. Ale došlo tam zřejmě k nějakému šoku kvůli adrenalinu, který v sobě měl. Asi se vylekal. Nic vážného mu naštěstí není,“ dodal promotér.

Kontroverzní influencer Tadeáš Veselý se ale nyní zviditelnil i velmi nesmyslnou provokací. Pochlubil se totiž, že si nechal na pravou ruku vytetovat české vrahy jako jsou Ivan Roubal, manželé Stodolovi, Ludvík Černý (nejkrutější z Orlických vrahů, pozn. red.). Taková provokace vadí i Le Symu.

„Teď už mi to vadí. Přiznám se, že jsem to nevěděl a ta jména neznám. Ale jo, pojďme se bavit o tom, že pokud má zápasit dál, tak to musí být zakryté. To není žádná sranda,“ nadhodil řešení.

Jak by asi Veselý svá tetování vysvětloval pozůstalým obětí výše uvedených vrahů?

„Ty kérky… To už nevrátí. Asi je v období, kdy neřeší budoucnost,“ pozastavil se Le Sy.

Ve videorozhovoru pro CNN Prima NEWS byla řeč také o tom, zda byl výsledek zápasu Jaromíra Soukupa s Alešem Bejrem dohodnutý nebo proč do klece nakonec nenastoupila jedna z pornohereček. Na celé interview se můžete podívat v úvodním videu článku.

Tagy: