Bolestivé doznání zpěvačky Gomezové: Nemůžu mít vlastní děti. Dlouho jsem se s tím smiřovala

Bolestivé doznání učinila zpěvačka a herečka Selena Gomezová v rozhovoru pro deník Vanity Fair – nemůže mít vlastní děti. Důvodem jsou vážné zdravotní problémy, s nimiž se v posledních letech potýká. Gomezová se však založení vlastní rodiny vzdát nehodlá a je prý vděčná za možnosti, které dnešní doba nabízí.

Pro 32letou herečku je rodina velmi důležitá. Plánovala ji údajně vždy založit do svých pětatřiceti let. Nyní už ví, že obvyklou cestou to nepůjde: „Nikdy jsem to neřekla, ale já bohužel nemůžu odnosit vlastní děti,“ sdělila Gomezová v rozhovoru pro deník Vanity Fair. „Mám spoustu zdravotních problémů, které by ohrozily můj život i život dítěte. Je to něco, s čím jsem se musela nějakou dobu smiřovat,“ přiznala.

ČTĚTE TAKÉ: Terminátor je v Praze. Schwarzenegger zde točí populární seriál, do ulic si vyrazil na kole

Gomezová trpí lupusem, chronickým autoimunitním onemocněním, které může způsobit bolestivý zánět v jakékoli části těla, informuje zpravodajství CNN. V roce 2017 musela dokonce podstoupit transplantaci ledvin, kterou jí darovala její blízká přítelkyně.

Zpěvačka navíc bojuje i s bipolární poruchou, kvůli níž musela být opakovaně hospitalizována.

Navzdory tvrdé realitě se Gomezová snu o vlastní rodině nevzdává. Ačkoli sama nemůže dítě odnosit, otevřeně hovoří o alternativách v podobě náhradního mateřství nebo adopce. „Jsou to pro mě dvě obrovské možnosti. Jsem opravdu vděčná, že lidé, kteří chtějí být rodiči, tyto možnosti mají,“ říká. Na způsobu, jakým se stane matkou, jí prý nezáleží. „Vždy to bude moje dítě,“ zdůrazňuje.

Loni v prosinci Gomezová zveřejnila svůj vztah s hudebním producentem Bennym Blancem. „Je tím nejlepším, co mě kdy potkalo,“ napsala tehdy na Instagramu a od té doby pravidelně sdílí zamilované fotografie.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Princezna Kate dokončila chemoterapii. V emotivním videu popsala, jak nemoc zasáhla rodinu

Tagy:
zdraví rodina společnost celebrity lupus Česko bipolární porucha náhradní matka Vanity Fair Selena Gomezová těhotenství adopce Showtime dítě nemoci a zdravotní potíže společenská rubrika