Hromadná rvačka v Luhačovicích skončila tragicky: Jeden muž zemřel, policie nařídila pitvu

Žena na Vyškovsku po potyčce pobodala partnera.

Hromadná rvačka v Luhačovicích

Po potyčce sedmi mužů před barem v Luhačovicích na Zlínsku zemřel v sobotu ráno na místě jeden z nich. Přesnou příčinu jeho úmrtí určí až soudní pitva.

Informaci zveřejněnou policií na sociální síti X potvrdila krajská policejní mluvčí Simona Kyšnerová. „Prověřování případu je teprve na začátku. V tuto chvíli bližší informace sdělit nemůžeme,“ řekla Kyšnerová. Případem se zabývají kriminalisté.

ČTĚTE TAKÉ: Brutální vražda seniora na Klatovsku kvůli penězům. Po propuštění z vězení se útočník zabil

Na Moravě jde v posledních týdnech o další násilný trestný čin. Od 9. července se policisté zabývají případem vraždy v rodinném domě v Hodoníně. „Došlo ke konfliktu mezi příbuznými, který skončil tragicky, na místě po útoku nožem zůstala mrtvá sedmačtyřicetiletá žena a zraněný osmnáctiletý mladík,“ popsal mluvčí jihomoravské policie Petr Vala.

Policisté na místě zadrželi padesátiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy, za který mu v tomto případě hrozí až výjimečný trest. Vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět k vypracování návrhu na vazební stíhání obviněného.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Detaily k případu mrtvých mužů na Sokolovsku. Policie pracuje s verzí vraždy a sebevraždy

Tagy: