Detaily k případu mrtvých mužů na Sokolovsku: Policie pracuje s verzí vraždy a sebevraždy

Policie šetří případ dvou mrtvých na Sokolovsku.

Mrtví na Sokolovsku

Padlo několik výstřelů a na zahradách sousedících domů leželi dva mrtví muži. Takový případ od úterního dopoledne rozplétá karlovarská mordparta. Podle informací CNN Prima NEWS policisté pracují s verzí, že šlo o vraždu a následnou sebevraždu. Důvodem mohly být sousedské spory.

Na Sokolovsku byla v úterý dopoledne nalezena těla dvou osob. Život obou ukončily výstřely z pistole. „Těla byla nalezena na pozemcích svých rodinných domů. U jednoho z těl policisté zajistili střelnou zbraň,“ uvedl pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Po dávce pervitinu vzal lovecký nůž a ubodal přítelkyni. Javorčák mířil hlavně na obličej

Kvůli ohledání místa střelby policisté uzavřeli okolní ulice a příjezd střežily policejní hlídky. Policisty a záchranáře měli zavolat příbuzní jednoho ze zastřelených. „Střelná poranění obou mužů byla bohužel neslučitelná se životem, na místo činu byl vyslán koroner,“ sdělil mluvčí záchranářů Radek Hes.

Jako s nejpravděpodobnější policisté v tuto chvíli pracují s verzí, že jeden ze sousedů zastřelil druhého a potom zbraň obrátil proti sobě. Těla podle informací CNN Prima NEWS neležela ani dva metry od sebe. Muži ve věku 68 a 69 let zemřeli každý na své zahradě.

Právě zahrady přitom mohly být příčinou sousedských sporů a nedorozumění. Nikdo z obce si prý ale nedokázal představit, že by výměny názorů mohly zajít až tak daleko. Podle sousedů měli oba muži – i přes drobné neshody – udržovat standardní vztahy. „Normálně se spolu bavili. Neslyšeli jsme nic, že by se nějak pohádali nebo tak,“ popsala obyvatelka jednoho ze sousedních domů.

Slyšet byly až dva osudné výstřely. Na to, co přesně jim předcházelo, teď budou hledat odpovědi policisté. Pokud se verze o vraždě a následné sebevraždě potvrdí, případ pravděpodobně odloží.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Potyčka cizinců na Žižkově skončila pobodáním. Po útočníkovi na útěku pátrá policie

Tagy: