Samková se zastala Davidové a překvapila prstýnkem na ruce. Bude svatba?

Hosty talkshow 7 pádů Honzy Dědka byla Eva Samková s partnerem Markem Adamczykem.

Česká sportovkyně Ester Ledecká na olympiádě v Pekingu zářila. Redakce Showtime se proto obrátila na snowboardcrossařku Evu Samkovou s dotazem, zda ji nemrzí, že nemohla Česko na olympiádě reprezentovat také. Zjišťovala, jak se jí po zranění kotníků daří a co je to za prstýnek, který ukázala fanouškům na Instagramu.

„Nerada se v tom babrám. Poté, co jsme se rozhodli, že na olympiádu nepojedu, mi to bylo líto. Člověk však alespoň ví, na čem je, a může se pak soustředit na rehabilitaci. Je sice divné, že jsem tam nebyla, ale že bych z toho byla v depresi, se říct nedá,“ podotkla Samková. Její zdravotní stav se stále zlepšuje, začíná pomalu trénovat na suchu a rehabilitace probíhají dobře.

„Takže jsem spokojená,“ doplnila. I přes svoji neúčast na olympiádě české reprezentanty sleduje a je s olympijským týmem v kontaktu. Dokonce má jasný názor na výkony ostatních sportovců.

„Samozřejmě, že olympiádu sleduji. Časový posun sice není ideální, ale snažím se vše pochytat. Sledovala jsem Ester, stejně jako ostatní sportovce. Všem jsem fandila. Markétě Davidové jsem navíc gratulovala, když se jí závody povedly. I když mají všichni pocit, že to neklaplo, tak si myslím, že jezdila skvěle,“ uvedla.

Samková už přes tři roky tvoří pár s hercem Markem Adamczykem. Ve čtvrtek sportovkyně přidala na svůj Instagram video, kde se jí nápadně leskl prstýnek na levé ruce. Že by proběhly zásnuby? „Ne, neproběhly. Tyto věci moc neřeším a dávám si prstýnky na prsty, na které mi sedí, takže mě vůbec nenapadlo, že by to tak mohli lidé brát. Určitě zásnuby neplánuji, protože nejsem takový typ, který plánuje,“ okomentovala šperk.

Start na hrách v Pekingu Samkové překazilo zranění obou kotníků. S úrazem z hor se nyní potýkala i její kamarádka, herečka a zpěvačka Barbora Poláková. „S Bárou jsme v kontaktu, ale jednalo se o úplně jiný úraz, než jsem měla já. Je už v pořádku a zdravá. Člověk, který jen nesedí na gauči, se zraněním počítá. Bára to brala sportovně,“ doplnila snowboardcrossařka.

Tagy: