Šéf UFC zuří. Vandal chtěl vykopnout dveře jeho domu. White nabízí odměnu za informace

Šéf UFC Dana White hledá muže, který chtěl vykopnout dveře jeho domu.

Neznámý muž chtěl vykopnout dveře domu šéfa UFC

Šéf UFC používá sociální sítě především k promování zápasů UFC, tentokrát ale na svém Instagramu vydal osobní a velmi razantní sdělení. „Tenhle s*áč se mi právě pokusil vykopnout dveře v Levantu, Maine,“ napsal Dana White k černobílé fotce z bezpečnostní kamery. A následně uveřejnil i video.

Velmi nepříjemný zážitek má za sebou šéf nejslavnější MMA organizace světa UFC. Do jednoho z jeho domů se totiž pokoušel dostat neznámý muž.

ČTĚTE TAKÉ: UFC by mi hodně rozbořilo rodinný život, říká Kincl. O největší lize ale znovu uvažuje

Mladík s mobilem v ruce vystoupal několik schodů ke vchodu a pak začal nenávistně kopat do dveří. Po třech kopnutích si všiml kamery, jež jeho jednání zaznamenávala, praštil do ní rukou a utekl.

„Tenhle s*áč se mi právě pokusil vykopnout dveře v Levantu, Maine,“ napsal následně White na Instagramu u fotografie výtržníka. „Dám 2 500 dolarů (přes 55 tisíc korun) prvnímu člověku, který řekne policii, kdo to je.“

Kromě fotografie, na níž je vidět do tváře vandala, vydal naštvaný šéf UFC i video, které incident zachytilo, a znovu zopakoval svou výzvu: „2 500 dolarů prvnímu člověku, který dá informaci policii v Laventu, kdo je ten kretén.“

White měl tak velmi nepříjemné brzké ráno. V čase, kdy příspěvek publikoval, bylo v Maine po třetí hodině ranní.

Tagy: